iOS 14 Beta 8 yayımlandı! İşte özellikler

iPhone 12 ile birlikte kullanıma girecek olan iOS 14 için Apple, her hafta yeni güncellemelerle, yeni özellikleri denemeye devam ediyor. Kısa süre önce yayınlanan iOS 14 Beta 8, Apple Developer Center üzerinden 18A5373a sürüm numarasıyla yayınlanmış durumda.

iOS 14 Beta 8 yayımlandı

iOS 14 Beta 8 yayımlandı! İşte özellikler​

Yaklaşık 100 MB boyutunda olan güncelleme performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içeriyor. Ayrıca bu güncellemenin iOS 14 için sunulacak olan Golden Master sürümünden bir önceki güncelleme olduğu düşünülüyor.

Ana ekran wigdet’ları, uygulama kitaplığı, uygulama klipleri, iMessage için yenilikler ve daha fazlasını gördüğümüz iOS 14’te Beta 7‘de sunulan mevcut gökkuşağı çizgili duvar kağıtlarının seçenekleri standart ışık modu ayarları dışında karanlık mod ayarlarına da sahip olma özelliği gibi büyük yenilikler yayımlanmıştı.

Şu an için 18A5373a güncellemesi geliştirici hesaplarına sahip tüm iPhone modellerinde görünmeyebiliyor. Güncellemenin tüm cihazlara dağıtılması zaman alacağından, güncelleme denetlemeyi birkaç kere kontrol etmekte yarar var. iOS Beta sürümü dışında iPadOS Beta 8’de geliştirici hesapları için indirilebilir hale gelmiş durumda.

Kaynak: SDN
 
Top