Instagram hikaye indirme nasıl yapılır?

Simurg

Kabullenmiş olmanın dayanılmaz hafifliği...
Özel üye
Snapchat ile hayatımıza giren ve Instagram’a gelmesi ile Snapchat’in fişini çeken Hikayeler özelliğini günlük hayatta sıkça kullanıyoruz. Instagram hikaye indir – Instagram story indir şeklindeki aramaların artması sonucunda, Instagram hikaye indirme işleminin nasıl yapılacağına dair bir rehberden yararlanabilirsiniz.

Instagram hikaye indirme nasıl yapılır

Instagram hikaye indirme nasıl yapılır?​

24 saat sonra kaybolan Instagram hikayeleri doğrudan uygulama üzerinden indirilemiyor. Ekran görüntüsü veya ekran kaydı almanız mümkün, ancak bu kez görüntü kalitesinde bir kayıp yaşıyorsunuz. Ayrıca uygulamadaki yazılar ekran görüntüsünde / kaydında göründüğü için ham görüntüye sahip olmuyorsunuz.

Peki bir başkasının hikayesini kaydetmek istersek ne yapmamız gerekiyor? iOS ve Android cihazlar için geliştirilen ve genellikle ‘Instagram story indir / Instagram story kaydet‘ şeklinde adlandırılan uygulamalardan birisini kullanmak gerekiyor.

Instagram Hikaye İndirme: Story Saver – Android

Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Story Saver, yıllardır kullanılan ve sürekli güncellenen bir uygulama. Android kullanıcıları Instagram story indirme işlemini bu uygulamayı kullanarak kolayca gerçekleştirebilir.

Uygulamayı açtıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan dilerseniz ana sayfada görünen kişilerden seçim yaparak, dilerseniz de uygulamanın arama bölümünden hikayesini indirmek istediğiniz kişinin profilini yazarak indirme işlemini yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı indirebilirsiniz.

Instagram Story İndir: iStory – iOS

Apple’un uygulama mazağasındaki güvenlik politikaları nedeniyle iOS için geliştirilen Instagram hikaye indirme uygulamalarının sayısı oldukça az. Daha doğrusu Apple’dan onay alan uygulamalar az.

Kullanımı oldukça basit olan iStory bunlardan birisi, ancak doğrudan indirmeye izin vermiyor. Hikayeyi gizlice tam ekran bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz. Tam ekran modunda ekran görüntüsü / ekran kaydı almanız yeterli olacaktır.

Uygulamayı indirebilirsiniz.

Instagram story indirme uygulamaları güvenli mi?​

Bu kritik bir nokta; App Store ve Google Play Store’da yıllardır yer alan ve yukarıda belirttiğimiz gibi Instagram story indir – Instagram hikaye indir yazdığınızda ilk sıralarda çıkan uygulamalar bulunuyor. Ancak her gün birden fazla uygulama aynı görevi yerine getirdiği belirtilerek mağazalarda yayınlanıyor.

Bu uygulamalara Instagram hesabınız ile giriş yapmanız gerektiği için sizlere tavsiyemiz, çok fazla yorum alan – ilk sıralardaki uygulamaları tercih etmeniz. Eğer mümkünse işiniz bittikten sonra Instagram hesabınızın şifresini değiştirin.

Kaynak: SDN
 
Top