İnsanların 4'te 2'sinin kurmaca karakterle ilgili cinsel fantezisi var

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
İlişki terapisti Dr Justin Lehmiller'ın yönettiği araştırmada insanlarının 4'te 1'inin çizgi film karakterleriyle, 3'te 1'inin mistik karakterlerle, katılımcıların 6'da 1'inin ise uzaylılarla ilgili cinsel fantezisi olduğu ortaya çıktı.

75839


Yapılan bir araştırmaya göre insanlar 4'te 1'inin bir çizgi film karakteri hakkında cinsel içerekli fantezisi olduğu ortaya çıktı.
İlişki terapisti Dr Justin Lehmiller 4.000 kişinin içinde bulunduğu bir araştırma yönetti. Dr Justin Lehmiller yaptığı araştırma sonucunda araştırmaya katılan insanların yarısının bir filmde veya bir kitapta yer alan kurmaca bir karakter hakkında cinsel ilişki fantezisi olduğu sonucuna vardı.

Araştırmaya katılan insanların 3'te 1'inin kurt adam, vampir gibi mistik yaratıklarla ilgili fantezisi olduğu; katılımcıların 4'te 1'inin çizgi film karakeriyle ilgili fantezisi olduğu, ve katılımcıların 6'da 1'inin ise uzaylılarla ilgili cinsel içerikli fantezisi olduğu ortaya çıktı.
Dr Lehmiller "insanlar cinsel hayatlarında özgünlük ve yenilik aradıkları için bu kurmaca karakterlerin cinsel içerikli fantezilerini kuruyorlar" dedi.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu tamamen Justin Lehmiller'in kendi fantezisidir. :) Böyle söyleyerek gelecek eleştirilere karşı toplumun yarısının böyle fantezileri var diyebilme fırsatı elde etmeyi düşünmüş. ?
 
Top