kelebek -ütopik- V.I.P 1 Ags 2006 #1 gercekten ilginç biresim.önce normal bakın sonra gözünüzü biraz kısarak bakın bakalım ne göreceksiniz
gercekten ilginç biresim.önce normal bakın sonra gözünüzü biraz kısarak bakın bakalım ne göreceksiniz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2006 #2 Gerçekten çok ilginç bir resim. İçerdeki gizli resim de hemen gözünebiliyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2006 #3 Bu resmi mausu sürkleyerek seçili hale getirin. FARKI GÖRÜN
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2006 #4 üsttekinde kurukafa çıkıyo da alttakine nasıl bakacağımızı anlamadım
aiShwaRya Aktif 3 Ags 2006 #5 yahu ben o kuru kafayı gözümü kısmadan gördüm resim açılır açılmaz ? neden acaba yoksa benim gözlerimde bir problemmi var yada uzaylımıyım Şah cım senin resminden bişey anlamadım aydınlat bizi
yahu ben o kuru kafayı gözümü kısmadan gördüm resim açılır açılmaz ? neden acaba yoksa benim gözlerimde bir problemmi var yada uzaylımıyım Şah cım senin resminden bişey anlamadım aydınlat bizi
cırcırböcee V.I.P V.I.P 4 Ags 2006 #6 şah ben mi yaptım bi senin resmini dedin gibi orda hatun var da
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2006 #7 Bu resmi mausla resmin hemen dışında bir yerden tıklayıp üstüne sürüklüyosun. Tıpkı bir metni seçer gibi. Altta ikinci bir resim görünüyor.
Bu resmi mausla resmin hemen dışında bir yerden tıklayıp üstüne sürüklüyosun. Tıpkı bir metni seçer gibi. Altta ikinci bir resim görünüyor.
O OFONESE Üyecik 3 Ekm 2006 #9 ben niye göremiyorum yaa...kuru kafalar ve kadın ok...başka ne görmeliyiz