İlginç Uygulamalar: "Aa Bu Da Mı Varmış?" Diyeceğiniz Uygulamalar

Her gün hayatımızı kolaylaştırmak adına mobil uygulamalar geliştiriliyor. Bu uygulamalar çocukların, öğrencilerin, çalışanların ve yaşlıların işine yarıyor. Ancak mobil uygulama mağazalarında bulunan her uygulama, hayat kolaylaştırmak için geliştirilmiyor. Söz konusu olan bazı tuhaf uygulamalar kullanıcılara bambaşka bir deneyim sunuyor. Bu nedenle denemeniz gereken ilginç uygulamaları bir araya getirdik. İşte birbirinden ilginç uygulamalar.

1. Don’t Touch My Phone​

İlginç uygulamalar

İlginç uygulamalar listemize hem yararlı hem de tuhaf olan bir uygulama ile başlayalım. Don’t Touch My Phone, hırsızlara karşı çok etkili olan bir uygulama. Uygulamayı indirip başlatıp istediğiniz yere koyun. 3 saniye sonra uygulama aktif olacak ve bunu bir bildirim sesi ile belirtecek. Uygulama aktif olduğu andan itibaren biri telefonunuza dokunursa alarm çalmaya başlar. Böylece hırsızlık girişimini veya telefonunuza izinsiz dokunan kişileri savuşturur. Ayrıca farklı özellikleri de bulunmaktadır.
İndirmek için tıklayınız:

2. Sahte Arama 2​

Sahte Arama 2

Şimdi ilginç olduğu kadar işe yarayan bir uygulama olan Sahte Arama 2’ye bakalım. Sahte Arama 2, adından da anlaşılacağı gibi sahte aramalar oluşturabileceğiniz bir uygulama. Bu uygulama ile arkadaşlarınıza şaka yapabilir ya da “patronum arıyor, annem arıyor veya sevgilim arıyor” gibi bahanelere başvurarak istemediğiniz ortamlardan kaçabilirsiniz. İlginç uygulamalar arasında yer alan Sahte Arama 2, şaka yapmayı sevenlerin gözde uygulaması olarak öne çıkıyor.
İndirmek için tıklayınız:

3. Reachability Cursor​

İlginç uygulamalar

Reachability Cursor, büyük telefon kullananlara ve üşengeçlere hitap eden bir uygulama. Bu uygulama tıpkı bilgisayardaki mouse gibi bir işaretçi ile akıllı telefonunuzu kullanmanızı sağlıyor. Herkese hitap etmese de kullanışlı bir uygulama olan Reachability Cursor, reklamsız ve özelleştirilebilir bir kullanım deneyimi sunuyor.
İndirmek için tıklayınız:

4. HelalApp​

HelalApp

İlginç uygulamalar denince hemen akla gelen HelalApp, adıyla bile herkesi şaşırtmayı başarıyor. Bu yerli uygulama sizin yerinize helallik istiyor. Önce uygulamayı indirip profil oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra uygulamada helallik istediğiniz kişiyi belirtiyorsunuz ve uygulama sizin yerinize helallik isteyen bir SMS gönderiyor. Helallik istenilen kişi ise hakkını helal edip etmediğini mobil uygulama aracılığıyla belirtebiliyor. Ancak HelalApp, sadece telefon rehberinizde olan kişilerden helallik isteyebiliyor.
İndirmek için tıklayınız: ve

5. Cihazımı Bul​

Cihazımı Bul

İlginç uygulamalar listemizde bulunan Cihazımı Bul, sürekli telefonunu nereye koyduğunu unutanların çok işine yarayacak bir uygulama. Uygulamayı telefonunuza yükleyip açtıktan sonra uygulama kullanılabilir duruma geliyor. Yani uygulama açık modda olduktan sonra telefonunuzu kaybettiyseniz, yapmanız gereken tek şey ıslık çalmak. Siz ıslık çaldıktan sonra telefonunuz bunu algılayacak ve onu bulabilmeniz için ses çıkaracak.
İndirmek için tıklayınız:

6. A Love Test: Compatibility Calculator​

İlginç uygulamalar

İlginç uygulamalar listemizde yer alan A Love Test, eğlenmeyi sevenlere ve platoniklere hitap ediyor. Uygulamayı indirdikten sonra iki kişinin isimlerini girip ne kadar uyumlu olduklarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile ünlüleri de aşk testinden geçirebilirsiniz.
İndirmek için tıklayınız:

7. Heater​

Heater

İlginç uygulamalar listemize soğuk havalarda elleri üşüyenlerin çok işine yarayacak bir uygulama ile devam ediyoruz. Heater, akıllı telefonunuzun işlemcisini en üst seviyede çalıştırarak telefonunuzun ısınmasını sağlıyor. Böylece telefonunuzu elinizi ısıtmak için kullanabilirsiniz.
İndirmek için tıklayınız:

8. Wanna Kicks​

İlginç uygulamalar

İlginç uygulamalar arasında bulunan Wanna Kicks, alışveriş yapmayı seven kişilerin favori uygulamalarından biri. Bu uygulama, herhangi bir ayakkabı mağazasına gitmeden istediğiniz yerde ayakkabı denemenizi sağlıyor. Uygulama içinde en popüler ayakkabı modelleri yer alıyor. Bu modellerden dilediğinizi seçip açılan kameraya ayaklarınıza gösteriyorsunuz ve seçtiğiniz ayakkabılar arttırılmış gerçeklik ile ayağınızda gibi görünüyor. Böylece internette sipariş vermeden önce bir ayakkabının ayağınızda nasıl görüneceğini öğrenebiliyorsunuz.
İndirmek için tıklayınız: ve

9. Ghost Detector Radar Simulator​

İlginç uygulamalar

Sıradaki uygulamamız Ghost Detector Radar Simulator, çevresinde hayaletler veya doğaüstü varlıklar olduğunu düşünenlerin işine yarayacak. Uygulamayı indirip açtıktan sonra ilk olarak kamera erişimine izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra uygulama çevrenizi tarıyor ve doğaüstü varlığın yönünü ve mesafesini gösteriyor. Ayrıca doğaüstü varlıklara sonu sorabilmenizi sağlıyor.
İndirmek için tıklayınız:

10. Kissing Test​

İlginç uygulamalar

İlginç uygulamalar listemizde yer alan bir diğer uygulama ise Kissing Test. Bu uygulama ne kadar iyi öpüştüğünüzü test ediyor. Yapmanız gereken tek şey uygulama ekranındaki dudakları 3 saniye boyunca öpmek. Daha sonra uygulama nasıl öpüştüğünüzü söyleyecek.

Alıntı
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Gerçekten bazıları ilginç ve faydalı herkesin işine yarayacak uygulamalar. Şu öpüşme uygulaması komik oldu ?
 
Top