• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

İlginç ekranıyla LG Wing kullanılırken görüntülendi

LG bir süredir amiral gemileri için ikinci ekran aksesuarı sunarak çift ekran deneyiminin elde edilmesini sağlıyor. Kullanıcıların ikinci ekrana ne kadar ilgi gösterdiği ayrı bir tartışma konusu ancak, şirket daha çılgın bir tasarım için kolları çoktan sıvamış durumda: LG Wing ile tanışın.

LG Wing ekranı ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor!​

Bu yıl bitmeden tanıtılması beklenen LG Wing’in 6.8 inç büyüklüğündeki ana ekranına, 4 inç büyüklüğünde ikinci bir ekran eşlik ediyor. Ancak cihazın T formatında bir tasarıma sahip olması dikkatleri üzerinde toplamasını sağlıyor.

Lg-Wing.jpg

İkinci ekran açıldığında, telefon yukarıdaki videoda gördüğünüz hale geliyor. Bu tasarımın günlük hayatta ne kadar kullanıcı dostu olduğu tartışılabilir, ancak katlanabilir telefonlara kıyasla dikkat çekici bir konsept olduğu ortada.

Elbette, navigasyonunuzu görebilmek ve medya kontrolleri için ayrı bir ekrana sahip olmak videoda güzel görünüyor, ancak Google Maps ve Waze gibi uygulamalar zaten doğrudan müzikleri kontrol etmeyi mümkün kılıyor. Bu yüzden ikna olmak için daha zorlayıcı kullanım şartlarını görmemiz lazım.

Düşünülenin aksine bir amiral gemisi olmayan LG Wing, Snapdragon 765 veya 765G işlemciden güç alacak.

 
Top