• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

İçinde havuz olan ev...

BeReNN

Alyam?
Özel üye
İçinde havuz olan ev
Tek rengin neşesiz halini çeşitli aksesuarların akıllıca kullanımı dengeliyor. Ayrıntıya düşkün bir göz bu eve gerçek bir ruh bağışlamış.



Tarihi, kültürü, mutfak ve mimarisi ile tanınan Palemero, İtalya'da tarihi bir şehir. Yaklaşık 2,700 yıl önce Fenikeliler tarafından bulunan güzel şehrin evleri ise tarihi dönemlerden gelen gösterişli ve hoş yapılar…

Burada bulunan ve nefes kesen evlerden birinin içinde bir de havuzu var. Eski dönemlere ait evin bozulmamış iç yapısı ve mükemmel şekilde yerleştirilmiş eşyalar evin sıcak bir yuva gibi görünmesini sağlıyor. Ama içindeki havuzla, herkesin düşlediği yuva oluyor.

Tek rengin neşesiz halini çeşitli aksesuarların akıllıca kullanımı dengeliyor. Ayrıntıya düşkün bir göz bu eve gerçek bir ruh bağışlamış..

qLal8.jpg



1YYRe.jpg



jVfBe.jpg



QNYTU.jpg


DtlM8.jpg
 

Suskun

V.I.P
V.I.P
Yapay şelale gibi bir tasarım olaydi,en azından karşısına geçer gözlerini kapar 3 tatlı sesten birini yaşamanın zevkine varırdı insan.
 
Top