İÇİMDEKİ SESLER

oezlem1999

Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım.
Özel üye
Bazen kendi kendime kızıyorum, hayat aslında çok kısa. Sevdiklerimizi ailemizle zaman geçirmek icin çok kısa. İnsanoğlu sanki çok zamanımız varmış gibi, herseyi ve herkesi yarına erteliyoruz. Ailemle pek fazla zaman geçirmiyorum, sanki çok zamanımız varmış gibi herseyi yarına erteliyorum. Her akşam kafamı yaztığa koyduğumda, bugünümü aileme ayırabilirdim hissi geliyor, ve bu hiss saat geçtikçe icime daha da büyük oturuyor, ve korku sarıyor etrafımı. Ailem Annem Babam Abim, sanki bir gün gelecekmiş gibi ve onları aniden kaybedecekmişim gibi, birden yok olacaklarmiş gibi, ölüm gibi. İnsanoğlu sevdiklerinin kıymetini gittikleri zaman anlarmış. Allah şükür daha Annem Babam Abim bütün sevdiklerim sağlikli, Allah onlara ve bütün Insanlara uzun saglıklı ömürler versin. Hayat çok kısa, bütün kalan zamanımızı ailemize ayıralım, çünkü onlar çok önemli. Her akşam bu hisle uyumak, benim icin korkutucu. Annemsiz Babamsiz ve Abim olmadan yaşamayı hic düşünemiyorum, en çok bu beni korkutuyor. Her aldığım ölüm haberinde, sanki benim aileden biri ölmüş gibi hissediyorum, yassı kişinin yerinde Annem, Babam, Abim olabilirdi hissi icimi sarıyor, ve Akşamları kafamı yastıga koyduğumda saatlerce sabahlara kadar uyuyamıyorum, çünkü icimi korku sarıyor….
 

oezlem1999

Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım.
Özel üye
Hayat çok denişik bir yer. Insanlar hepsini ayni sanıyorum, ama çok çeşit Insanlar var. Benim hatam burda başlıyor, hepsini kendim gibi iyi kalbi sanıyorum, kötü niyetli değil de iyi niyetli sanıyorum. Insanlari tanıdıkca öyle olmadiğini fark ediyorum. Ve Insanlara olan güvenim kalmıyor. Erkek Kadın ikisi bir ayrı cinsiyet. Erkek kafasını anlamak çok kolay çünkü erkekler bir yeriyle düşünür, o yüzden kadınları hiç anlamazlar. Bir erkeğin hayatına bir kadın girer, çok iyi bir niyetli, saf kalbi, sevecen, dürüst. Ama o erkek gider o evlenecek kızı sadece normal arkadaş olarak görür ama ondan önce o kıza o hissi vermiş ki, senden hoşlanıyorum hissi, ama şimdi ise sadece arkadaş olarak görüyormuş o kızı. Işte burda bir Kadın fark ediyor bir Adamın ne istediğini, ve üzülerek cevap veriyor: İşte anı kararlar verdigin icin, bir gün beni anlayacaksin ama gec olacak, ve umarım bu kararı verdiğin için bir gün pişman olmazsın, ama ben eminin bir gün benim ne demek istediğimi anlayacaksın ve pişman olacaksın, bana seni tanıma şansını vermediğin icin. Bu sözleri diyerek Erkeğin arabasını terk ediyor. Aklim arkadaşız diyor, Kalbim onu seviyorsun diyor. Ağızımdan biz normal arkadaşız evet diye cıkıyor onun karşısında, ve öbürlerin karşısında o yokken, onu umutla bekleyen Kadın oluyorum. En kötüsü ama onun bunu görmemesi…
 

oezlem1999

Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım.
Özel üye
Hayat, ah be Hayat beni ne kadar daha yanlız bırakmayı düşünüyorsun? Hayatında bir kaç defa aşık olursun, ama o kişilerden kazık yersin, ama en büyüğünü sonumcudan yersin, niye mi çünkü o kişinin karakteri bozuk oldugundan, bide birşey olmamış gibi yarım sene sonra yeni bi sevgili bulması gibide huyu vardır, hatta bunu gözüme sokmayı da baya beceriyor. Benım huyum ve karekterım korusun, ben neden bu hayata karsı çok dürüstüm bunh bile bilmiyorum ya. Hayat ah hayat hayallerımı aldın benden hayat!!!!!!
 

oezlem1999

Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım.
Özel üye
Ben anlamıyorum bu Insanlar yada diyelim emniyet yakin en iyi kiz arkadaşim benden neden bazı şeyleri saklıyor, bunu aklım almıyor? Bir kaç defa yaptı bunu, hep başka birisinden doğruları öğreniyorum. Ben saf degılım, kalbim temiz, ama böyle insanlari kalbime alarak kalbimin temizligini kirletiyorum ama farkinda değilim. Arkadaşlar arazında hic biri bana sormadı sende gelmek istiyormusun diye 4 Erkek ve 1 Kiz gitmişler bir bara, ama bana sormaya bile akıllarından gecirmemişler. Sormak sormamaktan daha iyidir. Ama onlar bana sormayı bile düşünmemişler. Buda bana onlar beni yanında istemdiklerini işaret eder. Hayat en yakin arkadaşlarinla insanı imtihan eder. Bendede nedensen hep yanlış arkadaşlar var ya. Hepsi değil ama çoğu yanlış arkadaş, dürüst olmayı bile başaramayan arkadaşlarım var hayatımda. Olmazalarda olurdu. Belki şu an mutlu olurdum, mutsuz olmaktansa!
 
Top