• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Beşiktaş İbrahim Toraman: Fikret Orman'a Hakkımı Helal Etmiyorum

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Beşiktaşlı İbrahim Toraman "Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum. Beşiktaş'ta oynamayacaksam futbol oynamamın manası yok." diyerek takımdan ayrıldığını duyurdu.
ibrahim-toraman-fikret-orman-a-hakkimi-helal-7437536_x_6564_o.jpg

Beşiktaşlı İbrahim Toraman, yönetimi bombalayarak takımdan ayrıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, twittr hesabından "3 yılımı heba eden, beni oyalayan, verdikleri sözleri tutmayan başta Başkan Fikret Orman olmak üzere, mevcut yönetime hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum." dedi.
Toraman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"BEŞİKTAŞLI OLMAKTAN HEP GURUR DUYDUM"
"Beşiktaş forması giydiğim ve bu büyük camianın mensubu olduğum 10 yıl boyunca büyük bir gurur duydum ve hala duyuyorum.
Beşiktaşlılık duruşu ile her türlü zorluğa göğüs germiş, hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış ve gerek saha içinde gerekse saha dışında takımımı en iyi şekilde temsil etmeye gayret etmiş bir futbolcuyum.
"HEP SÜKUNETİMİ KORUDUM"
Son 3 yılda sıkıntılı bir süreçten geçtim. Takımımı sahiplenme adına, bir takım kaptanının yapması gereken tüm sorumlulukları yerine getirip, bilinçli davrandığım için bunun bedelini çok ağır ödedim.
Bu 3 yıl içinde bir Beşiktaşlı'ya yakışır şekilde sabırlı ve metanetli davrandım. Yöneticilerle defalarca konuşmama rağmen bir türlü çözüm üretilmedi ve sürekli oyalandım. Takımım zarar görmesin diye sükunetimi korudum. Hep kol kırıldı yen içinde kaldı.
Yine öyle olacak. Ancak uğradığım haksızlığı ilk ve son kez dile getirmeden edemeyeceğim.
"KULÜP PERSONELİ İLE BANA VEDA EDİLİYOR"
Beni dün bir kulüp personeli arayarak, "Hoca seni çok sevior ancak elindeki kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Kamp kadrosunda yoksun. Benden kulüp adına sana teşekkür etmek istendi." dedi.
10 yılını bu kulübe vermiş, kaptanlık yapmış bir futbolcuya görülen saygı bu maalesef! Başkanı geçtim, herhangi bir yönetici de mi arayamazdı! Sadece bir kulüp personeli ile bana veda ediliyor.
Futbolu çok iyi bildiklerini zanneden bu yönetim zihniyetiyle başarının geleceğini ve Beşiktaşımızın yarınlarının güvende olduğunu hiç sanmıyorum.
"FİKRET ORMAN'A HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Beşiktaş'ta oynamayacaksam bu saatten sonra futbol oynamamın da pek bir manası yok. Tüm Beşiktaş camiasına, taraftarına, personeline hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. Umarm onlar da bana haklarını helal ederler.
Ancak, 3 yılımı heba eden, beni oyalayan, verdikleri sözleri tutmayan Başkan Fikret Orman başta olmak üzere, mevcut yönetime hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum."
 
Top