Magazin İbrahim Tatlıses Sinir Krizi Geçirdi

Papatya

V.I.P
V.I.P
Futbola olan ilgisi ile bilinen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dün akşam oynanan Türkiye-Macaristan maçının ardından duygularını Twitter'dan hayranları ile paylaştı.

Koyu Fenerbahçeli olan İbrahim Tatlıses, Türkiye'nin Macaristan'a 3-1 yenilmesinin ardından Twitter hesabından düşüncelerini dile getirdi. Ünlü sanatçı, "Milli duyguların yok olduğu Macaristan'da malesef avlandık, sinir krizleri geçirdim. Macaristan milli duygularla şahlandı ve bizi mat ettiler" diyerek tweet attı.


KOCAMAN'A DA SİTEM ETMİŞTİ

Futbola olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaklaşık 2 hafta önce Fenerbahçe'den ayrıldığını açıklayan Alex ile ilgili de yorumlarda bulunmuştu. Alex'in gidişine çok üzüldüğü öğrenilen ünlü sanatçı, yine Twitter hesabından düşüncelerini dile getirmişti. Aykut Kocaman'a oldukça sinirli olduğu söylenen İbrahim Tatlıses, Alex'in gidişinden sonra Twitter hesabından "Alex gitti. Aykut Hoca artık bizi kümeye taşır! Allah bütün Fenerbahceliler'e yardım etsin!" yazarak tepkisini göstermişti.

İmparator, 20 Eylül'de oynanan ve 2-2 biten Fenerbahçe-Marsilya mücadelesinin ardından da Aykut Hoca'ya sitem etmişti. Alex'in oyundan çıkmasının ardından Fenerbahçe 2 gol yemiş ve mücadeleden 1 puan ile ayrılmıştı. Tatlıses bu maç için de; "Yine yaktın bizi Aykut Hoca! Alex'e garezin nedir anlamadım! Alex çıktı 2 tane gol yedik!" diyerek tepkisini göstermişti.
 
Top