• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Hissedilenler...

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Hızla ilerliyor zaman.. Tabi bizde zaman kadar hızlı olmasada biraz yol alıyoruz..
Yolun yarısı tamam kalan yarısı için hazırlıklar devam ediyor.. Allahtan zamanımız kısıtlı değil önümüzde 7,5 ay var..
Yavaş yavaş halledeceğiz inşallah..
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
İstediğin zaman çok iyi yazdığını biliyorum.. Ama sen yazmaktan korkuyorsun.. Çünkü yazarken görmediğin herşeyi görebiliyorsun.. Köşesine sinen dile getirmediğin gizli saklı herşeyi kağıda dökebiliyorsun.. Bunun için yazmayı reddedişin.. Farkında değilsin belki ama ben seni senden daha iyi tanıyorum..
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Düğün dernek zaman çabuk geçiyor be..
Hayattaki farklı yol ayrımlarından birini daha geçtik.. Bambaşka bir hayat.. Güzel bir sıkıntı yok ama sanki bunlar bir rüya yada geçici gibi.. Evim diyince hala baba evi geliyor aklıma.. Seviyorum burayı ama baba evini daha çok seviyorum galiba..
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Bazı hislerin tarifi yok.. Yanında olmayı elini tutmayı biz burada seni bekliyoruz demeyi ne çok isterdim.. Senin bizi hissettiğini biliyorum.. Biz burada seni bekliyoruz.. hadi dön gel bize.. Sakın vazgeçme...
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Ölüm bizim için..bir şekilde hayatımıza yerini buluyor.. sevdiğimiz birini bizim yanımızdan alıp sonsuzluğa götürüyor..ve biz onsuz yaşamaya alışıyoruz.. Bir gün kavusabilmek umuduyla..

Doğum da bizim için.. Bir can dünyaya geliyor.. mutluluk ve hüzün hep iç içe.. bir yanın güllük gülistanlık..bir yanın kara kış..
 
Top