• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Hırsıza Bebek Siparişi Verdi.

BIYIKLI

V.I.P
V.I.P
Hırsıza bebek siparişi verdi
Çocuğu olmadığı için eşi tarafından terk edilen kadın bebek çaldırttı.

12.10.2006 04:19
Gaziantep’te annesinin kucağından kaçırılan 8 günlük bebeği polis buldu. Kaçırmanın ardından bir aile dramı çıktı. Bebeği, çocuğu olmadığı için eşi tarafından terk edilen S.T’nin annesiyle plan yapıp kaçırttığı anlaşıldı.

GAZİANTEP’te Seferpaşa Mahallesi’nde 41 yaşındaki Ali Kaplan, sahurda dükkanını açmak için evinden çıktı. Bu durumu bekleyen bir kişi, Kaplan’ın 24 yaşındaki eşi Hatice Kaplan’ın kucağında bulunan ve henüz adı konulmayan 8 günlük erkek bebeği alarak kaçmaya başladı. Gelininin çığlıklarını duyup kalkan 61 yaşındaki kayınvalide Ayşe Kaplan’ı da iten bebek hırsızı, hızla gecenin karalığında kayboldu.

Polis yaptığı araştırma sonunda gasp zanlısı H.Ö.U’yu gözaltına aldı. H.Ö.U. sorgusunda suçunu itiraf ederek bebeği bakması için G.A’ya teslim ettiğini söyledi. Polis, G.A’nın evine baskın düzenleyerek bebeği buldu.

Zanlılar, Deniz Mahallesi’nde oturan Y.O’nun kendilerinden kızı S.T. için bir bebek bulmalarını istediği için, bebeği kaçırdıklarını ve karşılığında 4 bilezik aldıklarını itiraf etti. Bunun üzerine Y.O. ile kızı S.T. de gözaltına alındı. Polisteki ifadelerinde çocuğu kaçıran kişilere, Sahipsiz, bakıma muhtaç bir çocuk bulursanız getirin dediklerini itiraf eden anne ve kızıyla ilgili soruşturma, ortaya bir çocuk özlemi ve aile dramı çıkarttı.

İddiaya göre 2 yıllık evli olan ve çocuğu olmayan, tüp bebek girişimi de olumsuz sonuçlanan S.T. 6 ay önce eşi tarafından terk edildi. Boşanmanın eşiğine gelen S.T’nin annesi Y.O’nun, mahallede sürekli kızının hamile olduğunu söyleyerek kaçırılacak çocuk için zemin hazırladığı anlaşıldı.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bir kayaya bağladı.

Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştuğünde asılı kalmadı. Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balıkçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi) den dolayı öldü..
 
Top