Hiç ıslanmadan havuz keyfi

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Üzerinizdekileri ıslatmadan havuz keyfi yapabilmek, bu su yatağı sayesinde mümkün
Spa tasarımları yapan bir şirket olan Starpool beyin sağlık araştırmaları yapan Neocogita‘yla kurduğu işbirliği sonucu sıradışı bir ürüne imza attı. Üzerine yattığınızda yüzüyormuşsunuz gibi hissettiren bir kuru havuz/yatak. Daha net anlatmamız gerekirse bu, ısıtılmış bir su yatağı.

Olay şu: Zor geçen ve yorucu bir günün ardından vücudunuzdaki o çirkin ağırlık hissini hafifletmek için Zerobody adlı bu kuru havuzun üzerine yatıyorsunuz. Böylece üstünüzü başınızı ıslatmanıza gerek kalmadan biricik endorfin hormonunuzu salgılamaya başlıyorsunuz. Cristiano Mino imzalı bu yatak iş yerlerine ve spa merkezlerine yerleştirilmek üzere tasarlandı. Zerobody üzerinde geçirdiğiniz süre zarfında meditatif müzikler dinlemek de keyfinize keyif katacaktır.
zerobody-kuru-havuz-tasarim-5.jpg

zerobody-kuru-havuz-tasarim-4.jpg
 
Son düzenleme:

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Görüntüler hoş ama amaç ne olabilir ki anlamadım. Gerçek ve sanal havuz arası bir şey olmuş bu. Havuz, deniz vs istiyorsan ıslanmadan tadı çıkmaz. :)
 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Acayip rahat görünüyor lar valla yatasım geldi...yalnız uyurken kulağa devamlı su sesi gelmesi çok hayra elamet sonuçlar doğurmaz. ..:)
 
Top