Hiç Duymadığınız Gerçekleri Duymaya Hazır Mısınız?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Dünyanı değiştirmek istiyorsan aşık ol" diye boşa dememişler. Peki, senin aşk hayatın nasıl gidiyor? Hâlâ ilk mesaj ondan gelsin diye mi bekliyorsun? Yoksa kıskançlık krizleri ile hayatındaki kişiyi boğmaya devam mı ediyorsun? Merak etme, senin gibi tecrübeli aşıklar kendi ilişki problemleri ile aşk hikayelerini burada hep birlikte konuşuyor!

Hiç Duymadığın Gerçekleri Duymaya Hazır Mısınız?

İlk görüşte aşk mı, yoksa uzunca bir flört sonrası ayakları yere basan bir sevgi mi? Belki de tabularını yıkmanın, gerçek aşkın nasıl olması gerektiğini sorgulamanın ve tecrübeli kişilerden fikir almanın zamanı gelmiştir. Kadın - erkek ilişkilerinin perde arkasını görmeye hazır mısın?

Masalının Prensi / Prensesi Gerçekten O Mu?

İlk tanışma ile doğru kişi dediğin sevgilin gerçekten aradığın aşk olabilir mi? Zamanla sana karşı davranışları değişir mi ya da ikinizin ne kadar uyumlu olduğu konusunda aşk testi gerekiyor olabilir mi? Aşk hakkında merak ettiklerin, ilişkilerde esen fırtınalar ve mutlu aşklar konusundaki her şey için doğru yerdesin!
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Aşk, bağlanmak, sarmaşık gibi tutulmak, tutunmak, ışık olmak, aydınlatmak anlamlarına gelmektedir. Aşık olmak, her yaşın olgunluğunda farklı anlamlara da gelebilmektedir. Aşk, duygu ve bilinç karmaşası olarak bir zincirleme halinde ruhu etkisi altına almaktadır.
Cerezforum.com

Aşk bu anlamlara gelerek, hayatın her safhasında insana eşlik edip yoldaş olmaktadır. İnsanlar mesleklerine aşık olabilirler, evlerine, arabalarına aşık olabilirler, ailelerine, eşlerine de aşık olabilirler. Aşık olmak, bağlanmak, tutulmak anlamlarına gelir. Aşık olan kişiler işlerini şevkle, sevgiyle, saygıyla yaparlar. Birisine aşık olan kişi de ona bağlılığında asla geri durmaz.
 
Top