• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Her Gün Bir Kaşık Tarçın ve Bal Karışımı Tüketirseniz...

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
her_gun_bir_kasik_tarcin_ve_bal_tuketmenin_faydalari_1541763715_931.jpg

Bal ve tarçının sağlık vücuda birçok faydası olduğu hemen hemen herkes tarafından bilinir. Ancak her gün bir kaşık tarçın ve bal yemenin ne gibi faydaları vardır?
Bilimsel olarak da tarçın ve balın insan sağlığına birçok faydası olduğu kanıtlanmıştır. Her gün bu iki besin düzenli olarak tüketilmesi halinde bilinmeyen faydalar sağladığı gözlemlenmiştir. Bir kaşık bal ve bir kaşık tarçın tozunu karıştırıp tüketildiğinde inanılmaz faydalar sağladığı ortaya çıkmıştır.
İŞTE HER GÜN BİR KAŞIK TARÇIN VE BAL TÜKETMENİN FAYDALARI
-
Sindirim sisteminin daha sağlıklı çalışmasını desteklerken bir yandan da şeker düzeyinizi dengeler.
- Doğal antibiyotik olan bu karışım üst solunum yolları hastalıklarının virüslerini vücuttan atar.
- Faranjit, bademcik iltihabı, ses kısılması ve disfoni gibi hastalıklara doğal çözüm sağlar. Antibiyotik özelliği olan bu karışıma aynı zamanda birazda ılık su ekleyerek gargara yapıldığında ağız ve diş aralarında kalmış enfeksiyonlu hücreleri yok eder.
- Eklemlerde oluşan şişlik ve ağrılara da iyi gelir. Kalsiyum bakımından da zengin olduğundan artroriz ve osteoartrit gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltır.
- Damar tıkanıklığını önleyerek kalp sağlığını da destekleyen karışım bunun yanı sıra kötü kolesterol seviyesini de düşürür.
- Gün içerisinde yaşanan stres ve yorgunluk gibi kronik rahatsızlıklara da iyi gelir. Bu karışım özellikle sabahları kahvaltı yapmadan aç karna tüketilmesinde daha faydalıdır.
- Uyku sorunu yaşıyorsanız yatmadan önce bu karışımı bir bardak ılık suyun içerisine ekleyerek tüketiniz.
TARÇIN BAL KARIŞIMI NASIL HAZIRLANIR?
150 milli litrelik bir bal kavanozuna 3 yemek kaşığı tarçın tozu ekleyerek iyice karıştırınız.
Koyu renk olan karışımı hava almayan bir kavanoza koyup ağzını kapatınız.
Serin ve rutubetsiz bir yere koyunuz.
 

Simurg

Kabullenmiş olmanın dayanılmaz hafifliği...
Özel üye
Bal ve elma sirkesini duymuştum tarçınla tadı nasıl olur bilemedim doğal şekilde yemeyi seviyorum balı
 
Top