• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

‘Hedef yine Final-Four’

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Anadolu Efes coachu Ufuk Sarıca, 9 yeni isimle girecekleri yeni sezonda hedeflerinde değişiklik olmadığını,Final-Four'a bilendiklerini söyledi.

662519_detay.jpg


Beko Ligi takımlarından Anadolu Efes, yeni transferleri Sloven Sasha Vujacic ve ABD'li Tarence Kinsey'i basına tanıttı. Anadolu Efes'in Merter'deki tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan başantrenör Ufuk Sarıca, bu sene değişen isimleriyle beraber takım yapısında da çok değişiklik yaptıklarını belirterek, “9 yeni oyuncuyla yola çıkıyoruz. Hepsinin kalitesi, kumaşı belli olan kişiler. Her zaman olduğu gibi Türkiye Ligi ve kupasını kazanıp, THY Euroleague'de Final-Four'a kalmak istiyoruz” dedi. Transfer edilen her oyuncunun belli bir plan dahilinde alındığını kaydeden Sarıca, “Bu oyuncularla özellikle yarı sahada çok agresif oynayan, defans yapan bir takımolmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Sarıca, Fenerbahçe Ülker'den transfer ettikleri Kinsey'i Türk yapmak istediklerini dile getirerek, “Ama bu bir süreç. Yetişirmi yetişmezmi bilmiyoruz” diye konuştu. Lacivert-Beyazlılar'ın NBA'in New Jersey Nets takımından transfer ettiği Sloven yıldız Sasha Vujacic ise ‘Merhaba' diyerek başladığı konuşmasında, “Elimizden geldiği kadar iyi çalışıp, antrenörümüzün her istediğini sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi. Fenerbahçe Ülker'den transfer edilen ABD'li Tarence Kinsey ise eski takımından kimseyle görüşmediğini ifade ederek, “Bazı taraftarlar Fenerbahçe'den ayrılmamdanmemnun değilmiş ama şimdiye kadar bir olumsuz tepkiyle karşılaşmadım.Maçlarda tepki olursa benim için çok fazla bir şey değiştirmez, böyle bir durumda sadece motive olurum” diye konuştu.
 
Top