HeavenLy | < Avatar ve İmza > Photoshop Çalışmalarım

HeavenLy

Üye
Merhaba arkadaşlar burada da paylaşacağım çalışmalarımı

İstek alıyorum belirli şartlar eşliğinde tabi ki, nedir o şartlar?
Tek seferde 3 'den fazla istek yapmayınız


İstek yapacağınız örneğin avatar ise o avatarı kendiniz gönderirseniz kendi beğendiğiniz avatar olması açısından daha iyi olur ayrıca hareketlimi yoksa sadece siyah beyaz tonlarda mı olsun bunu da belirtin lütfen özel bir kalıp yazı tipi vb isteğiniz olursa onu da söyleyebilir siniz elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
İmza ve tag çalışması isterseniz doğal olarak kullanılmasını istediğiniz renk tonu varsa onu söylerseniz ve kullanılmasını istediğiniz şekiller falan varsa onu da söylerseniz tamamiyle sizin istemiş olduğunuz kafanızdaki çalışmayı ortaya çıkarmış olurum.


Ayrıca ek bilgi bu konu altındaki bütün paylaşımlar istek üzerine yapılan çalışmalardır o yüzden kullanılamaz sadece örnek olması açısından bakabilir siniz.

Zamanla paylaşımlarımı bu konu altında göreceksiniz

62201

 

HeavenLy

Üye
Konuyu açmış olayım ^^ yarına kadar çalışamalarımla dolar zaten konu ve sizden ricam arkadaşlar paylaştığım çalışmalar örnektir daha önceden istek üzerine yapılmıştır eğer sizde avatar imza tag vb şeyler istiyorsanız ilk mesajı dikkatlice okuyunuz . =vvv
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Çalışmaların tahmin ettiğim gibi güzelmiş. Ama takımlara ilgim olmadığı için beni cezbetmedi diyebilirim :))
Diğer çalışmalarını merakla bekliyorum :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Harika çalışmalar hocam bunlar... PSP ile neredeyse tüm ihtiyaçlarımı karşıladığım için bir türlü photosop'a başlamayı göze alamadım. Bunların yapımını ileride umarım adım adım ders olarakta görebiliriz :)

Yalnız yazılarda geçen virgül ve eklenilen resimlerde başka forumların linkleri mevcut. Forumlar genellikle içeriklerde nokta veya virgül yerine benzer bir görseli yerleştirerek, kopyalanan içerikte bir şekilde backlnk olsun isterler. Bunun için metinlerin BB Kod Editörü kullanarak eklemek bu tür sorunları bertaraf eder.

Ekran alıntıları ile gösterince durum daha iyi anlaşılacak...

62194


Örneğin ilk içerikte gösterin içerikteki virgül;
62195


Veya resimler direkt kopy/paste olduğu için yine bir foruma referans linki mevcut :)
62196


Aslında @Düş bu konularda bir hayli iyidir, ama biraz tembellik yapmış detaylar konusunda... :P

Not: Bunları ben düzelticem hocam görmeniz için resimli yazdım.
 
Son düzenleme:
Top