Hdp,Pkk ve Kck üçlüsü

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Hdp,Pkk ve Kck üçlüsü

Hem pkk kck yı desteklersin hemde barış dersin yani iki yüzlülüğün daniskası bunlarda... Yahu sırtınızı pkk ya kck ya bağlayan siz değilmisiniz... Genel başkanız Selahattin Demirtaş kck lıları meydana dökmedimi ardından pkk nın barış süreci bitti dediğinde çıkıp tek kelime etmeyen siz değilmisiniz ... Yahu edepsizliğin iki yüzlülüğün en alasını yapıyorsunuz. Çıkıp diyebildinizmi Pkk terör örgütüdür hayır diyemezsiniz çünkü aynı yolun yolcususunuz. Sözcünüz mecliste pkk kck ya yapılan operasyonları kınarken tükürüğümüzle boğarız sizi dediğini unutmadık. Hep edepsizsiniz hem kalleşsiniz hemde yediği ekmeğe tüküren nankörlersiniz. Ya sizin karnınız doyarmı bu ihanetle bu hayınlıkla doymaz doymaz. Piyonu olduğunuz Ermenilerin ve Yahudilerin biricik kuklalarından başka hiçsiniz.
Ah şu uçtaki kürt kardeşim gerçekleri ne zaman göreceksin.
 

Düş

Özel Üye
Özel üye
Celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan, ister çan dinlet.
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet.
 

_nehir_

Schrödinger'in Kedisi ♕
Özel üye
Bir terör örgütünden bahsediyoruz yani ortada büyük bir problem var. Peki bu problemin çözümü için "terör komisyonu kurulsun, her şey araştırılsın" teklifi mecliste neden reddedildi? A partisi B partisi demiyorum sadece mantıklı bir sebep düşünüyorum gerçekten.
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Şu adına barış süreci dedikleri varya... işte sırf barış olsun, kan dökülmesin, ülke kalkınsın, eğitim, hizmet her tarafa gitsin diye acımızı içimize attık, sesimizi kestik tüm hezeyanlarımıza rağmen... Karşılığı bir hiçmiş meğer.
 
Top