• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

HDD Low Level Format Tool2.36 bd1181(HARDISK SIFIRLAMA)

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Harddisklerine low level format atmak isteyenler için geliştirilmiş küçük bir araç. Fabrika formatı olarak ta bilinen bu yöntem ile harddiskinizdeki tüm MBR ve tablo bilgisi silinecek. Tüm bitler 0 olacak şekilde ayarlanacak. Böylece diskiniz ilk günki gibi tertemiz olacak. S-ATA (SATA), IDE (E-IDE), SCSI, USB, FIREWIRE arabirimlerine sahip disklerde çalışabilir. Maxtor, Hitachi, Seagate, Samsung, Toshiba, Fujitsu, IBM, Quantum, Western Digital marka disklerde sorunsuz çalışmaktadır.

Dikkat bu aracın kullanılması sonucu seçtiğiniz diskteki veriler tamamen silinecektir. Silinen verilerin kurtarılması mümkün değildir.

Bu program diskteki herşeyi geri getirilemeyecek şekilde siler.
Windows işletim sistemini (dolayısı ile herşeyi) kurmanız gerekecektir.
Low level format sadece "bir sabit diskin tamamı" için yapılır. Zaten low level format'da neyi formatlayacağınızı seçerken sabit diskin kendisini gösteriyorsunuz. Yani diskin tamamı için işlem yapılıyor. Bu işlemde partition diye birşey gözetilmiyor.
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top