• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Hayatınızdaki Kişinin Sizi Sevmediğini Gösteren 12 Kritik Davranış

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
İlişkilerde her zaman iki taraftan biri daha çok sever derler. Bazen tüm yükü üstlenenin siz olduğunuzu hissedebilirsiniz.

İkili ilişkiler her zaman beklediğimiz gibi gitmiyor. Bir ilişkiye başlamak kadar yürütmek de oldukça zor. Bununla beraber bir ilişki kesinlikle mutlu olmak, sevmek ve sevilmek için yaşanıyor. Ancak siz sevildiğinizi hissedemiyorsanız bunda bir problem var demektir. Sevgi karşılıklı yaşanınca güzel, diğer türlü ise yalnızca acıya dönüşüyor. Peki siz gerçekten seviliyor musunuz? Hayatınızdaki kişinin sizi sevmediğini gösteren davranışlar…
seviliyor-musunuz-ana-gorsel-listelist-750x375.jpg

1. Yaptığınız şeylerden sürekli şikayet ederler


Birisi sizi önemsediğinde, yaptıklarınız onu mutlu eder. Ancak sizin para biriktirmenizden, derslerinize kadar kişisel yaşamınız hakkında bile sizi eleştiriyorsa bu ilişkiyi gözden geçirmenin zamanı gelmiş demektir. Kimsenin sürekli negatif cümlelerle sizi taciz etmeye ve hayatınıza müdahale etmeye hakkı yok.



2. Sizi olduğunu gibi kabullenmezler, değiştirmeye çalışırlar

Sizi gerçekten seven biri sizi olduğu gibi kabul eder. Geçmişinizde yaşadığınız şeylerden ya da şimdiki huylarınızdan dolayı size kendinizi kötü hissettirmezler. Geçmişiniz, huylarınız, karakteristik özellikleriniz hepsi sizin bir parçanız. Sizi gerçekten seven bir kişinin ise bunları tüm çıplaklığıyla olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor.

3. Doğru iletişim kurmaya çalışmazlar


Sizi önemseyen biri, size yeterince zaman ayırır. Sorunlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi ve oturup konuşarak çözüme kavuşturmayı isterler. Ancak bunu yapmayan biri size saygı duymuyordur. Peki böyle biri sizi gerçekten seviyor olabilir mi? İletişim ilişkinin anahtarıdır. Doğru iletişim kuramıyorsanız ve karşı taraf buna izin vermiyorsa, bu ilişkiyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

4. Her zaman sizin elinizi taşın altına koymanızı beklerler




İlişkiler tek taraflı değildir. Bu nedenle kavgalarda her zaman bir tarafın alttan alması beklenemez. Biri sizi gerçekten önemsediğinde zaten bazı şeylerden ödün verip, ilişkinizi düzeltmeye çalışır. Ancak hayatınızdaki kişi sizin için bunu yapmıyorsa ve siz hep kendinizden ödün verdiğinizi hissediyorsanız burada ciddi bir sorun var demektir. Bu nedenle bu ilişki üzerine yeniden düşünmelisiniz.



5. Görünüşünüz hakkında kaba konuşmaktan çekinmezler


Sizi gerçekten önemseyen biri sizi küçümseyemez veya değiştiremeyeceğiniz şeyler hakkında size kendinizi kötü hissettirmez. Ancak hayatınızdaki kişi kusurlarınızı bulup sizi eleştiriyor ve bundan çekinmiyorsa, o kişi sizin özgüvensizliğinizle besleniyor olabilir. Bunu yapmasına izin vermeyin.



6. Sadece diğer insanlar etrafta olduğunda size iyi davranırlar


Sizi gerçekten seven biri size karşı her zaman nazik olur. Ancak hayatınızdaki kişi yalnızca diğer insanlar etrafta olduğunda size karşı kibar ve şefkatli davranıyor diğer zamanlarda ise sizi kırmaktan çekinmiyorsa bu ilişkiyi sorgulamanızın zamanı gelmiş demektir.



7. Sizi arkadaşlarıyla ya da aileleri ile tanıştırmazlar

Eğer sizi seviyorlarsa, onlar için en önemli olan insanları tanımanıza fırsat tanırlar. Sizi arkadaşlarından ve ailelerinden gizlemezler ve onlarla tanışmanızı isterler. Ancak size gerçekten değer vermeyen birisi, yakın çevresi ile sizi tanıştırmaktan kaçınır.

8. Gelecek hakkında konuşmak istemezler

Bu zor bir konu olsa da, sizi gerçekten seven birisi sizinle plan yapmaktan çekinmez. Bir şeyler planlamak ve bu aşkın ikinizi nereye götürdüğünü görmek isterler. Bununla ilgilenmeyenler ise muhtemelen sizinle bir gelecek görmezler, ancak bunu size söylemek istemezler.



9. Sizden sürekli bir şeyleri kanıtlamanızı isterler


Sizi önemseyen kişiler sizi kendinizi yetersiz ya da değersiz hissettirmez. Onlara olan sevginizi kanıtlamanızı istemez ya da rahatsız olduğunuz şeyleri yapmaya sizi zorlamaz. Sizi umursamayan biriyle bir ilişki içindeyseniz sürekli kendinizi bir şeyleri ispatlamaya çalışırken bulmanız an meselesi. Çünkü onlar duyguları konusunda bencildir ve size nasıl hissettirdiklerini umursamazlar.

10. Size ip üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissettirirler


Sizi sevmeyen biriyle ilişki kurduğunuzda, yaptığınız her şey yanlış gelir. Onları üzmemek için ip üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedersiniz. Çünkü yaptığınız her şeye bir kusur bulurlar.

11. Size veya sınırlarınıza saygı duymazlar

Hepimizin sınırları var ve bizi gerçekten önemseyenler bunları geçmemeleri gerektiğini bilerler. Bu saygı ve sevgiyle ilgilidir. Ancak size gerçekten değer vermeyen birisi sınırlarınıza saygı göstermez.

12. Her konuda siz hatalıymışsınız gibi hissettirirler


Sizi sevmeyen biriyle birlikteyken küçük bir şey büyük bir olaya dönüşür. Onlar her zaman sizi suçlarlar, kontrol edemediğiniz durumlar bile sizin hatanız olur. Bu davranış ise bir süre sonra size kendinizi değersiz hissettirir. Daha iyisini hak ediyorsunuz

Alıntı
 
Top