Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Havyarlı gözleme
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="MeRciMeK" data-source="post: 206778" data-attributes="member: 25315"><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">MALZEMELER</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">1/2 kg. un </span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">1 yumurta </span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">100 gr havyar</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Yeteri kadar su</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Tuz</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Sıvı yağ</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">HAZIRLANIŞI</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Un ve yumurta derince bir kaba boşaltılır, su ve tuz ilave edilerek yumuşak bir kıvama gelene kadar yoğrulur.</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Yumurta büyüklüğünde yumaklar haline getirilir. Yumaklar oklava kullanılarak teker teker açılır.</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Yuvarlak bir şekil verilerek inceltilen hamur üzerine havyar sürülür. Kenarları kare şekli verilerek kapatılır. 15dk dinlendirildikten sonra tekrar açılır. Teflon tava - sac bir miktar sıvı yağ ile yağlanır.</span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: DarkOrchid">Teker teker açılan hamurlar tavada - sacda altı üstü çevrilerek pişirilir. Geniş bir servis tabağında sıcak olarak servis yapılır.</span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MeRciMeK, post: 206778, member: 25315"] [I][FONT="Arial"][COLOR="DarkOrchid"]MALZEMELER 1/2 kg. un 1 yumurta 100 gr havyar Yeteri kadar su Tuz Sıvı yağ HAZIRLANIŞI Un ve yumurta derince bir kaba boşaltılır, su ve tuz ilave edilerek yumuşak bir kıvama gelene kadar yoğrulur. Yumurta büyüklüğünde yumaklar haline getirilir. Yumaklar oklava kullanılarak teker teker açılır. Yuvarlak bir şekil verilerek inceltilen hamur üzerine havyar sürülür. Kenarları kare şekli verilerek kapatılır. 15dk dinlendirildikten sonra tekrar açılır. Teflon tava - sac bir miktar sıvı yağ ile yağlanır. Teker teker açılan hamurlar tavada - sacda altı üstü çevrilerek pişirilir. Geniş bir servis tabağında sıcak olarak servis yapılır.[/COLOR][/FONT][/I] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Havyarlı gözleme
Top