Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
HAVUC TATLISI
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="misafir" data-source="post: 15760"><p>HAVUC TATLISI </p><p>Malzemeler: </p><p>5 tane rendelenmis orta boy havuc </p><p>Yarim su bardagi seker </p><p>1 su bardagi ufalanmis bisküvi </p><p>1 su bardagi cekilmis ceviz ici </p><p>50 gr hindistan cevizi tozu </p><p></p><p>HAZIRLANISI: </p><p>Havuclari ve sekeri bir tencereye koyuyoruz, kisik ateste havuclar suyunu cekinceye kadar pisiriyoruz. </p><p>Tenceremizi ocaktan alip ilimasi icin bi süre bekletiyoruz. </p><p>Ilidiktan sonra icine cevizi, bisküvi tozunu ekliyoruz ve hepsini karistiriyoruz. </p><p>Daha sonra elimizi su ile islatip ufak toplar halinde tatlimizi yuvarliyoruz. </p><p>Hindistan cevizine batirip bir tabaga diziyoruz.Buzdolabinda sogumasi icin bekletiyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafir, post: 15760"] HAVUC TATLISI Malzemeler: 5 tane rendelenmis orta boy havuc Yarim su bardagi seker 1 su bardagi ufalanmis bisküvi 1 su bardagi cekilmis ceviz ici 50 gr hindistan cevizi tozu HAZIRLANISI: Havuclari ve sekeri bir tencereye koyuyoruz, kisik ateste havuclar suyunu cekinceye kadar pisiriyoruz. Tenceremizi ocaktan alip ilimasi icin bi süre bekletiyoruz. Ilidiktan sonra icine cevizi, bisküvi tozunu ekliyoruz ve hepsini karistiriyoruz. Daha sonra elimizi su ile islatip ufak toplar halinde tatlimizi yuvarliyoruz. Hindistan cevizine batirip bir tabaga diziyoruz.Buzdolabinda sogumasi icin bekletiyoruz. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
HAVUC TATLISI
Top