Kaynak ikonu

Hasta Sevk Pro 2.5

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hasta Sevk 2.5 Pro - Hasta Sevk 2.5 Pro

Programın demo sürümüdür. Programı daha önce kullanmış olanlar aynı veritabanını kullanabilirler. Demo sürüm olmasına rağmen istatistikler dışındaki özellikleri yine de kullanabilirsiniz. Sonuç itibari ile programı demo olarak kullanabilirsiniz.

Bu programda istatistikleriniz (alınan sevk sayısı ve kim için alındığı) tutulmaktadır. Ancak kayıtlı kullanıcı olmadığınız sürece istatistik sonuçlarını göremez, yazdıramaz ve düzenleyemezsiniz. Onay Kodu'nu...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 

ErEn_69

Üyecik
çok süper bir program ama İstatistik Bölümü ve yazıcı çıktısının Kayıtlı kullanıcılar için olması biraz hoş değil program burada kullanılması amacı ile verilmiş ve ihtiyacı karşılayacak şekilde de kullanılıyor. Ancak kısıtlı olan bölümler verilirse kullananlar tam faydalanır diye düşünüyorum. Teşekkürler. katkılarınızdan dolayı.
 

baboli

Üyecik
tek kelimyle muhteşem fakat bu programı yapan arkadaşlara bir eksiği belirtmek istiyorum diş sevkinde emekli sicil no su çıkmıyor eczanelerde sorun çıkıyor eğer o da eklenirse çok güzel program olur. yapan arkadaşların ellerine sağlık. saygılarımla
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Yazıcı çıktılarında bir sorun yok. Personel bilgilerini girdiniz mi? Eğer personel yoksa elbetteki çıktı vermeyecektir. Zaten demo sürümde A5 kağıdına baskı yok. Ayrıca boş sevk kağıdı da alma seçeneği demo sürümde mevcut değil.
 
Top