• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Başsağlığı HARUN KOLÇAK

DELİBALTA Muharrem

Öyle bir geçer zaman ki!
V.I.P
Bir yıldız daha kaydı... Mekanı cennet olsun, ALLAH rahmet eylesin. Tüm ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

harun-kolcak-in-son-hali-7487036.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P

Harun Kolçak'ın vefatı sonrası babası Eşref Kolçak konuştu...


Türk müziğinin sevilen sanatçısı Harun Kolçak dün akşam tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 19.07.2017


Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak 62 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kolçak'ın babası Eşref Kolçak oğlunun ölümünün ardından 'Yavrum çok erken gitti.. Allah'ın takdiri ne desem ki..." dedi. Kolçak, oğluyla son görüşmesini anlattı, "İlaçlarını kasıtlı olarak almamıştı" dedi. Bugün Harun Kolçak'a ait olduğu iddia edilen bir vasiyet sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak Kolçak'ın yakınları bu vasiyetin doğru olmadığını söylüyor.
DHA

YNV3Gj.jpg


Usta sanatçı Harun Kolçak dün gece saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak'ın doktoru "Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu teravi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Sevenlerinin başı sağolsun" dedi. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Harun Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi. Harun Kolçak'ın babası, usta sanatçı Eşref Kolçak acı kaybının ardından 'Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri ne desem ki…' diye konuştu. Kolçak, Harun Kolçak'ın cenazesinin Gemlik'te annesinin yanında toprağa verileceğini söyledi.

ÇOK ISRAR ETTİLER, HASTANEYE GİDİP GÖRMEDİM

Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak'ın prostat kanserine yakalandığını vurgulayarak, "Son zamanlarda doktoruyla konuştuğumda kanser vücudunun her
tarafını sarmıştı. Çok ızdırap çekiyordu ama hiç belli etmiyordu. En son Ramazan ayından önce Yalova'daki konser programında görüşmüştük. Çok ısrar ettiler hastanede görmem için ama ben o halde görmek istemedim. 'Gönlümde nasılsa öyle kalsın' dedim." ifadesini kullandı.

ACILI BABA SON GÖRÜŞMELERİNİ ANLATTI

Acılı baba Eşref Kolçak oğlu ile son görüşmesini de anlattı. Oğlunun cenazesinin daha önce kendi mezarını da yaptırdığı Gemlik İlçe Mezarlığı'nda 7 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak’ın mezarının üzerine gömüleceğini ifade eden Kolçak, "Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedilecek.
Televizyonlar iki saatten fazladır yayın yapıyor.

Sanat arkadaşları konuşuyorlar. Mukadderat, bunu değiştiremezseniz. Ne yaparsanız yapın, alnınıza ne yazılmışsa onu yaşarsınız. Ben hala söylediğim zaman kendim de şaşırıyorum.

7 yıl oldu eşimi kaybedeli. Diyorum ki 7 yıl nasıl geçti. İnsan bir yaştan sonra hiçbir şeyin farkına varmıyor. İnşallah herhangi bir aksilik çıkmaz da burada ikinci namazına yetiştirirler. Beyoğlu Belediye Başkanı telefon etti.

Muhakkak öğle namazını Teşvikiye Camii’nde kıldıralım, ondan sonra yola çıkın. Bütün vasıtaları ayarlamış. Buraya gelecekler. İnşallah ikindi namazını da burada kıldırıp, orada defnedeceğiz. Sağlık sorunlarım sebebiyle İstanbul'daki törene katılamayacağım”
dedi.

'Kasıtlı olarak ilaçlarını almamıştı, yemin ettirdim'

Oğlu Harun Kolçak ile Ramazan’dan önce Yalova’da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden Eşref Kolçak, “O konserini izledim. Bir de 15 Temmuz’da doğum günüydü. Telefon ile konuştuk, ‘Baba doktor yanımda, onunla konuş’ dedi. Ben iyi dileklerimi ilettim. Doktor bana iyi olduğunu söyledi ama doktorunun konuşması bile beni tatmin etmedi. 2-3 gün sonra da tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, ‘Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış’ dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, ‘İlaçlarını al’ dedim, ‘Tamam baba, yemin ederim alacağım’ dedi ama yine almamış.

Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez. Kısmet buymuş. Bundan sonraki yaşamımızda tek başımıza kalmış olacağız ama ben hiçbir zaman tek başıma değilim. Allah’a çok şükür arkamda bir 80 milyonum var" diye konuştu.

Gemlik'te helallik alınacak

Kendisi içinde ölmeden önce mezar yaptıran Eşref Kolçak'ın mezar taşına ise, "Sinema gelecek kuşaklara yazılmış canlı mektuplardır” yazdırdığı görüldü. Kolçak, kaybettiği eşinin mezar taşına da, "Evimin hanımı, çocuğumun anası, benim kadınım” yazdırmıştı. Kolçak'ın cenazesi yarın sabah Zincirlikuyu Gasilhanesi’nden alındıktan sonra Teşvikiye Camine getirilecek.

Cuma namazını müteakip burada kılınacak cenaze namazının ardından Bursa’nın Gemlik ilçesine getirilerek ikindi namazını müteakip Gemlik Merkez Camii'nde helallik alınmasının ardından ilçe mezarlığındaki annesinin mezarının üzerine defnedilecek.


Harun Kolçak’ın Vasiyet Metni Gerçek mi?


Ünlü sanatçı Harun Kolçak’ın dün gece hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada “Harun Kolçak’ın Vasiyeti” olduğu öne sürülen bir metnin büyük bir hızla dolaşmaya başladı.

Ancak hurriyet.com.tr'nin aile yakınlarından aldığı bilgiye göre ünlü sanatçının böyle bir vasiyeti yok. Kolcak'ın tek isteğinin, Gemlik’te annesinin mezarının yanına defnedilmek olduğu öğrenildi.

 

Papatya

V.I.P
V.I.P

ÜNLÜLERDEN HARUN KOLÇAK MESAJI

Ünlü isimler, 62 yaşında hayatını kaybeden şarkıcı Harun Kolçak için başsağlığı mesajı yayımladı. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Sanatçının ölümünün ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı. Sosyal medyada Harun Kolçak ile ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

Metin Feyzioğlu: Harun Kolçak’ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Değerli bir insandı. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum.

Hadise: Çok üzgünüm. Yaşam enerjini hep hatırlayacağım. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Gülben Ergen: Her ölüm erkendir ama senin gidişin bizi çok eksik bıraktı çok #HarunKolçak

Emre Aydın: Harun Kolçak’ın ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.Çok üzüldüm ışıklar içinde uyusun.

Ebru Gündeş: Çok iyi bir müzik adamını daha kaybettik... Mekanı cennet olsun

Işın Karaca: Seni çok özleyeceğim "dost" Ne yazık bu akşam sevgili Harun'umuz hakkın rahmetine kavuştu..…

Doğa Rutkay: Güzel yürekli, duyarlı bir insandın. Çok iyi bir insandın. Mekanın cennet, toprağın bol olsun.

Yonca Evcimik: Harun Kolçak... Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok üzüldüm.

Hande Yener: Erken vedanla bizleri üzdün. Nur içinde yat sevgili Harun.

Hakan Altun: Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel yürekli insan.

 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Demek ki o neşeli, o ışık saçan adamın altında ilaçlarını kasıtlı olarak almayacak kadar hayata bir küskünlük varmış, demek ki o kadar yorgunmuşsun be Harun... Dilerim Rabbim taksiratını affetsin, nur içinde uyu...
 

bivatandaş

İnşirah İnşirah İnşirah
Özel üye
Yıllar birer birer eskiyerek değiştiler
Oysa bir zamanlar çocuk gibi masum ve gençtiler
Bana ellerini ver, rüya olsa bile değer
Yalnızım ve korkuyorum, saçlarımı okşa yeter..


En sevdiğim şarkısıydı. Allah rahmet eylesin..
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
e-PaCk Harun Kolçak Ünlüler 0
Suskun Kolçak Gerekli Bilgiler 0

Top