Harika - Klavye Mouse Kullanmaya Gerek Yok - GVZ Komut Anlar

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
GVZ Komut Anlar 1.0 Kişisel bilgisayar kullanıcılarının işletim sistemi içerisinde konuşma ile navigasyonunu sağlayan ve aynı zamanda her türlü dokümanı sesli olarak dinlemeye imkan veren bir uygulamadır. KomutANLAR bilgisayarınızdaki mouse ya da klavye ile yapılabilen her işlemin sesle yapılmasını sağlar. Önceden tanımlanmış komutlara ek olarak kişiselleştirilebilir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu programı kullanarak bilgisayarınızdaki birçok menüyü sesinizle kontrol edebiliyorsunuz. Programı indirdim ve denedim. Hakikaten alıştığınızda baya bir rahatlık sağlayacak. Komut Anlar 1.0 ile hem üzerindeki hazır komutları kullanarak bilgisayarınıza komut verebilir hem de sonradan kendiniz komut ekleyebilirsiniz.

Artık CeReZFoRuM adresini URL satırına yazmak zorunda değilim :D

Komut ANLAR yazılımı Konuşma Tanıma teknolojisi sayesinde bilgisayarınızı sesle kumanda etmenizi sağlayan bir programdır.

Komut ANLAR programı sayesinde bilgisayarınızı mouse ve klavye kullanmadan sesli komutlar vererek kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz programınıza yeni komutlar ekleyebilir ya da kaldırabilirsiniz.

Boyut: 6.80 Mb

İndirmek İçin Sayfayı Ziyaret Edin
 

sherry

V.I.P
V.I.P
Foruma mesaj yazma komutu ekleyeceğim ben olmadığım zamanlarda her 15 dakikada bir otomatik olarak yazsın:D:D:D
 

sherry

V.I.P
V.I.P
Tamam indiriyorum o zaman;) Ama ben yokken yorum yazmazsa foruma program yerine sen yazarsın artık:D:D
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top