YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Yüksek çözünürlükte her türlü resimlere ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz bir kaç sitenin adresi aşağıdadır. Kendim de bu siteleri düzenli olarak kullanıyorum. Bu sitelerden indirdiğiniz ve çalışmalarınızda kullandığınız fotoğraflarla ilgili telif sorunları yaşamazsınız.
Listede 7 sitenin adresini veriyorum. Ama son sıradaki site, diğer ücretsiz stock fotoğraf sitelerine ulaşmak için sol menüde linkler sunuyor.
Listede 7 sitenin adresini veriyorum. Ama son sıradaki site, diğer ücretsiz stock fotoğraf sitelerine ulaşmak için sol menüde linkler sunuyor.
-
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.(Bu benim en çok kullandığım site)
-
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.(Bu da ikinci sırada en çok kullandığım site)
-
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
-
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
-
-
-
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
ulaşabilirsiniz.