• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Test Hangi Başkentin Kadınısın?

Papatya

V.I.P
V.I.P
Nerede yaşadığının bir önemi yok! Bakalım sen aslında hangi başkente ait bir kadınmışsın?
Sonuçları paylaşmayı unutmayın!​
Tokyo!
Sen gerçekten görüp görebileceğimiz en neşeli, en çocuksu kadınlardan birisin. İçindeki o küçük kız çocuğunu öldürmemiş, hep orada saklamışsın ve hatta onun özgürce istediği gibi davranmasına da izin veriyorsun.
Aynı zamanda son derece uysal ve sakin bir kadınsın.
Böyle ifadelerle tanımlanınca sen de fark ettiğin değil mi?
Sen kesinlikle Tokyo'ya aitsin! Bir başkent ancak bu kadar iyi yansıtılabilirdi. Tabii bir çaba da harcamıyorsun. Sen zaten böylesin!
 

She

Özel Üye
Özel üye
LzhYA.md.jpg


Sevmedigim sehir cikti :))
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Stockholm!

İlk görüşte insanlar tarafından son derece soğuk ve sert algılandığın doğru. Ama yapacak bir şey yok, gerçekten de sert bir insansın. Hemen hemen herkesle yakın olmayı da hiç sevmezsin. Daima önce belli bir güvenilirlik kazanması lazım herkesin. Ayrıca hiç kuşkusuz etrafındakilere oranla çok güçlü bir kadınsın sen. Kimsenin yardımına ihtiyaç duymaz, her işini kendin halleder, her sorununla kendi başına ilgilenirsin. Aklına senin de tek bir şehir geldi sanırım: Stockholm! Sen kesinlikle buraya aitsin, hatta belki de o sana ait!


Stockhol'e gitmeyi hiç düşünmemiştim nasıl bi yer acaba :P
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Bilmiyorum buraya yazi yazma musadem varmi yokmu ama sehirleri sevdigim icin yazmak zorunlulugunda hissettim kendimi.
@She yasam tarzini bilmiyorum ama Paris rüyalarin sehridir. biraz google kullanirsan belki zamanla sevebilirsin.
@dderya Fikrini degistirmeni tavsiye ederim harika bir sehir gidemiyecek olsan bile biraz arastirma yapmak insana zarar vermez.
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Sen kesinlikle Havana'ya aitsin: Nasıl Havana şimdiki zamana ait gibi durmuyorsa, sen de bu zamana ait değilsin! 60'lar mı? Evet olabilir! 70'ler mi? Mümkün!.. Hatta ruhun Antik Yunan'a bile ait olabilir; ama bu zamana asla ama uygun değil! Eski zaman insanının inceliği, dikkati ve empatisi var sende ilginç bir şekilde. Birbirinizin ruhunu yansıtıyorsunuz desek yanılmış olmayız :)

Olabilir :))
 
Top