Malzemeler :
Yarım kg. hamsi
3 patates
1 kase yoğurt
1 çorba k. tereyağı
1 çay k. toz kırmızı biber
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ
Hazırlanışı
Yarım kg.hamsiyi tavaya dizin.Üzerine az sıvıyağ ilave edin ve hamsileri pişirin. 3 adet patatesi ince olarak kesin ve patatesleri kızartın. Servis tabağına patatesleri alın.Üzerine hamsileri ilave edin.
Üzerine yoğurt dökün. 1 çorba kaşığı tereyağını ve toz kırmızı biberi kızartın. Hamsilerin üzerine dökün ve servis edin.
Yarım kg. hamsi
3 patates
1 kase yoğurt
1 çorba k. tereyağı
1 çay k. toz kırmızı biber
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ
Hazırlanışı
Yarım kg.hamsiyi tavaya dizin.Üzerine az sıvıyağ ilave edin ve hamsileri pişirin. 3 adet patatesi ince olarak kesin ve patatesleri kızartın. Servis tabağına patatesleri alın.Üzerine hamsileri ilave edin.
Üzerine yoğurt dökün. 1 çorba kaşığı tereyağını ve toz kırmızı biberi kızartın. Hamsilerin üzerine dökün ve servis edin.