Hamilelikte oral seks

cemree

=)=)
V.I.P
Hamilelikle birlikte eşlerin cinsel hayatlarının düşüşe geçtiği bir gerçektir. Bunun sebebi çiftlerin birbirinden uzaklaşması değildir. Hatta birçok erkek hamile olan eşini belki de olduğundan daha cazibeli bulur ve bazı kadınların cinsel istekleri daha da artabilmektedir.

Peki, cinsel hayatın etkilenme nedeni gerçekte nedir?

images?q=tbn:ANd9GcTwKgMjUcfgXTgITLJkEL5wKG8N0JsRNL77i41SNsh1v12NuxjqFA.jpg
Bazen çiftler bebeğe zarar gelecek düşüncesi ile cinsel hayatlarını durdurmaya ya da ilişkilerinde cinselliği unutmaya gidebilirler.

Peki, bu durumda ne yapmak gerekir?

Güvenli Pozisyonları Keşfedin

Tecrübe ile hangi pozisyonun sizin için daha rahat olabileceğinizi anlayabilirsiniz. Misyoner pozisyonu (erkek üstte) annenin karnı zamanla büyüdükçe anneyi zorlayabilecek bir pozisyondur.

İşte size tavsiyeler:

Eşiniz sırt üstü yattığında, birleşme anında hiçbir şekilde karına ağırlık yüklenmemelidir. Kontrollü olunmalıdır.

Eşiniz sağlam bir sandalye oturmalı.

Yan yana yatarak arkadan birleşme sağlanabilir.

Yan yatıp eşinize yüzünüzü döndüğünüzde arkanıza bir yastık koyarak destek veriniz. Bu pozisyonda belinize yüklenebilecek en büyük ağırlık eşinizde olacaktır.

Yatağın ayak ucuna gelecek şeklide dizlerinizin ve dirseklerinizin üzerinde eğilerek durunuz. İlk 3 ay sonrasında eğer karnınız rahat değilse bir tarafınıza yastık koyarak destek alınız.

Dizlerinizin ve dirseklerinizden yardım alınız. Eşiniz dizlerinin üzerine eğilerek arkanızdan ilişkiyi deneyebilir.

Partnerlerin oral seks yapması

Genelde bu yöntem güvenlidir. Fakat eşiniz genital bölgenize fazla hava vermemelidir. Fazla hava baskısı kan dolaşımında pıhtılaşmaya sebep olur. Çok ender olabilecek bir şeydir. Fakat bebeğin yaşamını etkileyebilir. Diğer bir nokta ise eşinizde uçuk var ise oral seksten o dönem için uzak durmak.

Eğer partnerinizin HIV virüsü taşımadığına emin değilseniz, diş kanaması ya da ağızdaki küçük kesiklerin olup olmadığı göz önünde olmalıdır.

Çiftlerin, psikolojik ve fiziksel durumlardan kaynaklanan sorunlarını çözümü

Bedeninizdeki ve düşüncelerinizdeki sorunların, sizi olumsuz etkileyeceğini öğrenirseniz, hamilelikteki cinsel hayatınıza girmesine engel olabilirsiniz.

Mesela sabahları yaşadığınız bulantılarınızda çekici olmaya çalışmayın, cinselliği daha sonraki saatlere erteleyebilirsiniz.

Yorgun hissettiğiniz zamanlar mutlaka olacaktır, zorla ayakta romantik olmak yerine kendinizi dinç hissettiğiniz zamanları değerlendirin.

Vücudunuzun görüntüsü sizi sakın dehşete sokmasın. Unutmayın ki eşiniz sizi daha cazibeli bulacaktır. Göğüslerinizin daha hassas olması daha da hissi olacağı durumudur. Gergin ve iri oluşları eşinizin hoşuna gidecektir.

Vajina salgılarının artışı sizi rahatsız etmesin tam tersi sürekli ıslak olması birleşmeyi daha da hoş bir hale getirebilir.

Olumlu düşünmek, hayatımızın her döneminde yardımcı olduğu gibi, hamilelik dönemimizde de bedenimize zihnimize ilişkimize pozitif denge oluşturacaktır.
 
Top