• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Hakemlerin yarışmalar esnasında tutması gereken tutanaklardan örnekler

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
TUTANAKTIR
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2004 faaliyet programında yer alan yıldızlar seçmesi 20.08.2004 tarihinde saat 09.00’da ilimiz kapalı spor salonunda yapılmış olup ekteki tartı cetveli ve müsabaka cetvelinden anlaşılacağı üzere 36 Kg.’ da 4 yarışmacı iştirak etmişlerdir. Diğer sıkletlerdeki sporcular tartıya iştirak etmemişlerdir boş olan sıkletlerdeki sporcuların durumu daha sonra spor il müdürlüğümüz kararına göre belirlenecektir.

İş bu tutanak aşağıda isimleri bulunan hakemler tarafından imza altına alınmıştır.

20.08.2004

Saat 12.30

Muhsin KISACIK Mustafa ÖZSAVCI

Milli hakem Tartı Hakemi

Yarışma sorumlusu
 

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
TUTANAKTIR

26-29 Mayıs 2004 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Okul İçi İzcilik Dairesi Başkanlığının Nevşehir ilinde yapılan Türkiye yıldızlar taekwondo birinciliği müsabaka sıkletlerinin kuralları tarafımızdan her sabah saat 09:00-09:30 saatleri arasında antrenörlerin huzurunda gerçekleştirilmiştir.

Fatih ÇATIKKAŞ Engin SARIKAYA

Bilgi İşlem Sorumlusu Müsabaka Kural Sorumlusu
 

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE,

KARABÜK

İlgi: 15/08/2004 Tarih ve 1453 sayılı yazınız

Taekwondo Federasyonunun 2004 yılı faaliyet programında yer alan yıldızlar taekwondo birinciliği 2-5 Eylül 2004’te Manisa’da yapılacaktır. Söz konusu yarışmaya iliniz sporcularının iştirak etmesi amacı ile 20.08.2004 tarihinde seçme yapılmış olup seçmeler yalnızca 36 Kg. da yapılmıştır. 4 kişinin iştiraki ile gerçekleşmiştir. Diğer sıkletlerde yarışmada sorumlu hakemlerinin makamlarınıza verdiği rapora göre sporcu iştiraki olmamıştır. Yarışma kural ve talimatlara uygun olarak başlatılmış ve bitirildiği gözlemlenmiştir herhangi bir olumsuzluk gözlenmemiş yarışma sorumlusu en kıdemli hakemin il müdürlüğüne rapor sunması sağlanmış iş bu tutanak tarafımdan kaleme alınmıştır.

Bilgilerinize arz ederim. 20.08.2004



Veysel ÖZDEMİR
M.H.K. üyesi
 
Top