Güzellik uykusu işe yarıyor

Papatya

V.I.P
V.I.P
Milliyet'in haberine göre, Stockholm'deki Koralinska Enstitüsündeki bilim adamları, güzellik uykusunun bilinen bir kavram olmasına rağmen bilimsel destekten yoksun olduğunu düşünerek araştırma için kolları sıvadı.
Araştırmada, iyi bir uyku çekenlerin, uykusuz kalanlara göre daha çekici ve sağlıklı olduğu belirlendi.

Araştırmaya katılan gönüllülerin, 8 saat uykudan sonra ve 31 saat uyanık tutulduktan sonra fotoğraflarını çeken bilim adamları, uyku yoksunu katılımcıların daha az sağlıklı ve çekici olduğunu kaydetti.

Araştırma ekibi, normal bir gece uykusu uyuyan ve daha sonra gece uykusundan mahrum edilmiş 23 genç erkek ve kadının fotoğraflarını gözlemcilerden değerlendirmesini istedi.


Kameradan aynı uzaklıkta tutulan, makyaj yapılmayan ve aynı yüz ifadesine bürünen katılımcıların fotoğraflarına bakan gözlemciler, uykusuz olanların, yeterince uyuyanlara göre daha az sağlıklı, daha çok yorgun ve daha az çekici olduğu sonucuna vardı.

Doktorların, hastalarının rahatsızlığını daha iyi anlamalarına yardımcı olacağı ifade edilen araştırmanın sonucu British Medical Journal dergisinde yayımlandı.

Alıntıdır.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
son zamanlarda çok fazla uyumaya başladım ama bunun paikolojisi tatilin bitiyor olması sanırım :D fakat gerçekten de güzellik uykusu çok işe yarıyor bebek gibi oluyor cildiniz düzenli ve çok uyuyunca.
 

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
Sabahtan akşama hatta ertesi sabaha kadar da uyusam ümitsiz vakayım bence :D
İnşallah çirkin seven erkekte vardır söyle iç güzelliğe bakan falan :D
 
Top