• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Güzellik algısını değiştiren çalışma: "American Beauty"

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Güzellik algısını değiştiren çalışma: "American Beauty"
Fotoğrafçı Carey Fruth, kadınların tek tip güzellik algısını yıkacak bir fotoğraf çalışması gerçekleştirdi.
Günümüzün tek tip güzellik algısını değiştirecek bir fotoğraf çalışmasıyla tanıştıracağız şimdi sizi. Fotoğrafçı Carey Fruth'un oluşturduğu "American Beauty" adlı fotoğraf sergisinde 14 farklı kadın leylaklarla dolu bir yatağın üzerinde çıplak olarak poz verdi.

Fruth, fotoğrafları çekerken 1999 yapımı "American Beauty" adlı bir filmin ikonik gül yapraklı fantezi sahnesinden ilham aldı. Filmin o sahnesinden orta yaşlı bir adam, ergenlik çağındaki kızının en yakın arkadaşıyla ilgili cinsel içerikli bir rüya görüyordu. Fruth, bu çalışmasıyla kadının tamamen seks objesi olarak görüldüğüo sahneye tepki de çekiyor diyebiliriz.

Fotoğrafçı Carey Frut'un popüler kültür dayatmasına karşı kadınların kendilerini güzel, özgüvenli ve daha seksi hissetmelerini sağlamak için hazırladığı bu çalışma uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Gerçekten kusursuz görünmüyorlar mı?
 

cemree

=)=)
V.I.P
Çalışmada farklı yaş ve kiloda kadınların kullanılması farklılık yaratmış. Fakat şunuda unutmamak gerek; evet şişman yada zayıf her halimizle güzeliz fakat sağlıklı değiliz...
 
Top