• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

(güzel söz bu işte)

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
nehir,kaslarin köprü olsa,tam ortasindan gecerken ipler kopsa ve ben yanaklarindan süzülup düssem dudaklarina,beni Öper misin? Yoksa gözyasi gibi siler misin?





Uzaklarda bir yerlerde atiyor kalbim,sensiz gecen hergün senin icin,aklinin alamayacagi en uzak kentte hayallerim,düslerinin gerceklesmesi icin,güllerin en kirmizi noktasinda dudaklarim,seninkilere erismek icin,okyanuslarin en derinlerinde bakislarim,sana bakabilmek icin,yüregim her an büyük acisi icinde sensizligin,ama dayaniyor sadece senin icin...





Gökyüzü benim icin agliyor,Gözlerim ümitsizce seni ariyor,dudaklarim senin ismini sayikliyor,kollarim seni sarmak istiyor ve kalbim yalniz senin icin atiyor.





Umutlardir insana gelecegi bekleten, gözyasidir insana derdini döktüren,Aglamak istemezdim sakin yanlis anlama,Asktir insani dertli söyleten.





Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar.Budalalar rüyamda seni gördügümü bilmiyorlar.





Sokakta bir kiz gördüm, takildi gözlerim gözlerine,asigim zannetti beni kendisine.Halbuki ne bilsin ,benziyordu gözleri gözlerine.





Gözlerimi kapattigimda seni göremedigim gün,Seni sevmekten vazgecmisim demektir.



Bir meyhane buldum mezarligin karsisinda eger bana geri dönecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda.



Zannetme gözlerim sana bakmaktan bikacak,Ölsem de ruhum hep seninle kalacak,kapanirken gözlerim yasama,inan ki son sözüm,SENI SEVIYORUM olacak.



Beni ateslere at,bütün vücudum yansin,Yalniz kalbimi birak,Orada bir tek sen varsin.



Hayat yasamayi,Mutluluk gülümsemeyi,Sevgi hak etmeyi,Vefa hatirlanmayi,Dostluk paylasmayi, ask sadik kalmayi bilenler icin vardir.



Bazen bir Sarkiya dalar hüzünleniriz,bazen eski bir aniya,bazen tatli bir gülümseme gelir aklimiza,bazen tatli bir buse.Hepsinde sevginin izleri vardir, gecmiste kalan ama hala yasanan.



Öldürmek icin silah, hancsöylenip bittiler,ben ne sevdalar gördüm hic bilinmediler, söylenmediler ama hep sürdüler...er mi olmali? Saclar bag, gözler silah,Gülüs kursun olamaz mi?



Sen gözlerimde bir renk,kulaklarimda bir ses ve icimde bir nefes olarak kalacaksin.



Ben ne Sevdalar gördüm, söylenip söylenip bittiler,Ben ne Sevdalar Gördüm hic bilinmediler söylenmediler ama hep sürdüler.



Nasil uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,Uzakta oldugun icin tutkunum sana,hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugu icin asigim sana.



Seni yildizlara benzetiyorum.Onlar kadar parlak ve onlar kadar degerlisin.Ama aranizda tek bir fark var.Onlar milyonlarca,Sen bir tanesin.



Sen beni degil uzakligimi sevdin,Sen beni bensiz sevmeyi sectin,Ben varken bensizligi sectin.



Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim.Üzerinide sevgimle örtüp, tüm kabuslarini ben aldim ki en tatli rüyalari sen göresin diye.



Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar degil, günes isitir ama senin kadar degil, herkes seni sever ama benim kadar degil.



Sevmek gülü dikeni ile avuclamaktir, dikenin hesabini gülden soramazsin, dikeni var diye gülü sevmeden yapamazsin.



Ne icimde seni unutmak gibi bir his var, ne de aklimi körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeyecek kadar güclüyüm, ne de görmeye dayanacak kalbim var.



Insanin idealleri olmali sonsuzluk gibi, insanin özlemleri olmali umutla acan cicekler gibi, insanin "bir tanesi" olmali bendeki "sen" gibi.


Gül bahcesinde gecse de Ömrüm , senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm, inan ugrunda ölmeye degersin gülüm.



Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, Herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar özelsin.



Benim sevgim, zaman ve uzaklikla sinirli degil, zamani kaldirinca ayni andayiz, uzakligi kaldirinca ayni yerdeyiz, o zaman her an ve her yerde seninle beraberiz



Emek, emek büyütülen sevgiler vardir. Cesaret olmadan tek adim atilamayacak. Tehlikelerin icine sokar insani, en umulmadik anda renkler degisir.



Sabah günesi vurdugu zaman yasadigin sehre, ben gelmeliyim aklina. Limanlari bir bir gezmelisin, hayalet gemiler aramalisin beni sana getiren.



Ne zaman bir resam kristalin yere düsüpte kirildigi anda cikardigi sesi cizebilirse, iste sana olan sevgim o zaman biter.



Biraz seni bilirler, biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni ne cok sevdigini.



Günesin ilk isiklari gününü aydinlattiginda ve icine dogan nedensiz sevinci biriyle paylasmak istediginde pencereni ac yeter! Ben o tatli sessizlikte seninleyim.



Kal benimle sonuna kadar yasa bu düsleri, düsler biterse yaratiriz. Kal benimle, ufuklarima saril, güneslerime, isigin biterse paylasiriz.



Hani gökyüzünde senin icin tuttugum, üzerine tüm duygularimi yükledigim, yildizi al. Yüregimden yüregine yollar var.



Bir yelkene koy beni, al götür uzaklara. Kaciyorum bu dünyadan, nedenini hic sorma, seninle bulusuruz engin denizlerde, denizler susuverir.



Insanin yasadigi cok zor günler vardir, bazen mevsim kara kis, bazen mevsim bahardir, sevecen yüreklerde yasatilan anilar, sessizce söylenen sarkilardir.



Üzülme cocuk...Senin yasayacaklarin,onlarin yasayacaklarindan daha güzel olacak.



Seni cok özledim, seni her özledigimde gökyüzüne bir yildiz cizdim, seni ne kadar özledigimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim.



Kirpiklerindeki bir damla yas süzülürse yanaklarindan dudaklarina ve sen o serinligi biriyle paylasmak istersen, yüzünü rüzgara cevir, ben o rüzgarda olacagim.



Bazen en yüksek tepelerden ,ucsuz bucaksiz denizlere, birakmak istiyorum bedenimi sonra düsünüyorum, icimde sen varsin ya , ya sana birsey olursa.



Dünde,Bugünde,Yarinda,Yüregin kadar yanindayim.



Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy. Ben hep oradayim.



Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin.Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin.



Bir deniz düsün, susuz. Bir insan düsün, mutsuz. Bir gece düsün, uykusuz. Bir bahar düsün ciceksiz. Bir de beni düsün, sensiz.



Bir yelkenli olsaydim, rüzgarin sürükledigi, her limanda seni arardim, sana dokunmak ve seni hissetmek icin.



Askin bir adi hüzünse, öbür adi mutluluktur. Yarisi zorluksa, diger yarisi rahat bir soluktur.



Sana ilk yalanimi son nefesimde söyleyecegim, sirf yalan olsun diye, seni sevmiyorum diyecegim.



Adini kalbime askla yazmistim, aldirma birgün silerim. Güzel bir rüyayi gercek sanmistim, seni sevdigim icin özür dilerim.


Bir yudum mutluluk pesinde kosuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum, sevmisim seni bir kere vazgecemiyorum.



Sevgi tipki bir gül gibidir, rastgele tutarsan dikenleri batar, yapraklarini koparirsan duygulari akar, tutmasini bilirsen o gül sana tapar.



Rüya biz uyurken kalbimizin tuttugu bir dilektir, arkadas ucmayi unuttugumuzda bize kanatlarini acan bir melektir. Hayalgücü bizi bilmedigimiz yerlere ucuran bir rüzgardir ve ask icinden ne cikacagini bilmedigimiz bir zarftir.



Ne varsa aradigim sende bulmustum, öncesi yoktu hic, seninle var olmustum. Bütün özlemlerim, bütün ümitlerim, yarinlarim seninle, beni bende arama artik tüm benligim sende.




Ne yildizlari istiyorum gece yarilarima, ne günesi istiyorum karanligima, cok degil, seni istiyorum yalnizligima.



Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden baska biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.



Cama vuran her damlada bir tek varsin, ne istiyorum biliyor musun? Hergün yagmur yagsin.



Seni seviyorum kelimesini benden baska, sana kimse söylemesin, yalniz bana sakla dudaklarini, seni benden baska kimse öpmesin.



Her yere seni seviyorum diye yazdim, sen de kandin, ben seni sevmedim ki,Sana taptim.



Gün bir gün, sevdalanmis geceye, gecede yakomoz dusürmüs denize, o günden bugüne, geceyle gündüz ayrilmaz olmus, ta ki günes tutulup gölge düsürene dek her yere.



Dilegim cok büyük okyanusta bir su damlasi olmak, ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak, en önemlisi senin sevgilin olmak.



Senin icin aglarken gözümden düsen yaslar denize dökülseydi eger, kumsala vuran dalgalar SENI SEVIYORUM" yazardi



Geceleri rüyalarimda, gündüz hayallerimdesin, aldigim her nefeste, gözümden süzülen yastasin, cok uzaklarda olsan da her an yanimdasin.



Gece yarisi islak gözlerim. camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardi ya,cok Uzaklarda onu söylüyorum ve seni cok seviyorum.



Önce düstügümde kalkmayi ögrendim, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ögrendim, sevilmeyi ve sonra terkedilip beklemeyi, sayende unutulmayi da ögrendim, herseyi ögrendim de, seni unutmayi ögrenemedim.



Yalnizligim yanimda kimse olmadigindan degil, yalnizligim yanimda sen olmadigindandir.



Rüzgar esebildigince hircin,yagmur yagabildigince inatci. Yüregim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi.



Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi degil,özledigimi bil,hicbir sey seni sevmek gibi degil.



Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi icin. Uzanirsin yetisemezsin,yetisirsin dokunamazsin,dokunursun vazgecemezsin,vazgecersin ama unutamazsin.



Sen tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Sen her gece ruyalarimi süsleyen birtanemsin.



Kalbimde üc cicek yetistirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardin, bana sadece beklemek kaldi.



Bu sabah ilk günaydinin benden olsun, benim de ilk günaydin dedigim sen ol istedim, mutlu günler kilometrelerce uzaktan bile bazen en yakininda olabilen benden sana bitanem.



Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi, asla sabah olmazdi.



Sevgi bir yildizdir yanip sönen, masmavi gökyüzünde bir düstür hic ölmeyen, Sevenlerin mumudur sevgi, eriyipte hic bitmeyen.



Sevmenin aci verdigini, her sevenin sevilmedigini bile bile, gene de seni seviyorum, belki beni seversin diye.



Günesin dogdugu da bir gercek battigi da. Kalbimin attigi da bir gercek, günün bittigi de. Ne cikar tüm gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum ya, iste en büyük gercek.



O kadar güzelsin ki yüzüne bakamiyorum, titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum. Sarilmak geliyor icimden, sarilamiyorum. Öyle baglanmisim ki sensiz duramiyorum... Hayatta öyle mutlu ol ki, gözyaslarindaki mutluluk, mutlulugu arayan mutsuzlara örnek olsun.



Severek asla bir sey kaybetmezsiniz. Ama hic bir sey yapmadan durursaniz, her zaman kaybedersiniz.



Bir dost edinmek kendi kendinize verdiginiz bir hediyedir.



Düs kurmak degil, bir düse sahip olmamak budalaliktir
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bazen iyi haberi kendine saklaman gerekiyor. Neden mi? Etrafındaki olanlar senin gerçek anlamda mutlu olduğun zaman mutlu olmuyorlar.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Canlılara ayakkabı ya da kullanıldıkça çöpe attığımız ev eşyaları gibi davranmamalıyız.
 
Top