Günlük burç yorumları (11 Nisan Pazar)

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P

11 nisan'da para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi. İşte 11 Nisan Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun günlük burç yorumları...​


KOÇ: Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracak. Zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün özellikle sizden beklenen çok fazla şey var.


BOĞA: Bugün, her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor. Karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları mümkün değil. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Uzun süredir konuşmaya ihtiyacınız var.


İKİZLER: Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız isteklerinize gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Bugün, iç sesiniz çok önemli olacak. Sizden ilgi bekleyenleriniz olduğunu unutmayın.


YENGEÇ: Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddi konulara takıntılı olmak istemiyor, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İnatçı yönlerinizi törpülemekte fayda var.


ASLAN: Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. İnatçı yapınızı işlerinize yansıtmak istemediğiniz için bazen sizi anlamak zor.


BAŞAK: Beklemeyi bilmediğiniz için birçok iş fırsatını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün içindesiniz. Size güveniyorlar. Ertelediğiniz işleri bitirmelisiniz.



TERAZİ: Bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Sakin tavırlarınız altında yüksek bir enerji gizli.


AKREP: Hedefleriniz konusunda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki değişimleri çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Doğrularınıza güvenin. Dostlarınızla işbirliği yapmayı denemelisiniz.


YAY: İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Eğlenceli yönlerinizi ortaya çıkarın.



OĞLAK: Güneş, Koç burcunda ilerlerken ailevi konularda duygusal davranmamaya çalışmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Bugün sıkıntılarınızın tek nedeni yorulmanız. Uykunuza dikkat.


KOVA: Bugün Ay’ın konumu, işinizle ilgili değer yargılarınızda tutucu davrandığınızda başarılarınız gecikebileceğinizi söylüyor. Koşullarınızı zorlamalısınız. Sınırlarınızı doğru çizmelisiniz.



BALIK: Önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin yaşamını zorlaştırıyor. Güçlü sezgilerinize güveniyorsunuz. Duygu karmaşasından uzaklaşmanızda fayda var.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
TERAZİ: Bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Sakin tavırlarınız altında yüksek bir enerji gizli.

? :kahve:
 
Top