eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 30 Ags 2024 #461 Günowwwwwww ne güzel bir sabah 3 gün dinlenmece misss
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Eyl 2024 #462 Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve geceniz hayırlı olsun. Allaha emanet olun
Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve geceniz hayırlı olsun. Allaha emanet olun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2024 #464 Hayır dileyelim Mevla’dan, günümüz uzak olsun beladan, hayırlı ve güzel sabahlar.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Eyl 2024 #465 Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, hayırlı geceler diliyorum herkese
Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, hayırlı geceler diliyorum herkese
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri Perşembe - 06:43 #466 Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten.
Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 19:45 #467 yesim434 dediki: Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten. Genişletmek için tıklayın... ayni temenniler seninde kapında olsun @yesim434 teşekkürler
yesim434 dediki: Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten. Genişletmek için tıklayın... ayni temenniler seninde kapında olsun @yesim434 teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri Perşembe - 23:53 #468 Geceniz Huzurlu Gününüz Sevdiklerinizle Beraber Olsun. Hüzün Uzak Dursun Yuvanızdan. Sağlık Hep Sizinle Olsun ♡ Mutlu, Huzurlu geceler cerez ailesi S e v g i l e r
Geceniz Huzurlu Gününüz Sevdiklerinizle Beraber Olsun. Hüzün Uzak Dursun Yuvanızdan. Sağlık Hep Sizinle Olsun ♡ Mutlu, Huzurlu geceler cerez ailesi S e v g i l e r
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri Cuma - 23:16 #469 Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreyin sana yalniz birakildigini söylerse aldirma cevir gözlerini gök yüzüne sana gülümseyen gözlerini göreceksin iyi uykular tatli rüyalar arkadaslar
Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreyin sana yalniz birakildigini söylerse aldirma cevir gözlerini gök yüzüne sana gülümseyen gözlerini göreceksin iyi uykular tatli rüyalar arkadaslar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri Pazar - 12:15 #470 Yeni ve çok güzel bir gün! Bu günün sizlere sunacağı mutluluk, enerji, huzur ve sevgiyi almaya hazır mısınız arkadaşlar Ozaman hepinize Günaydın
Yeni ve çok güzel bir gün! Bu günün sizlere sunacağı mutluluk, enerji, huzur ve sevgiyi almaya hazır mısınız arkadaşlar Ozaman hepinize Günaydın