Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Minimalist Fotoğraflar" konulu fotoğraf oylaması başladı. İlgili konuya BURADAN
ulaşabilirsiniz. Oylamaya katılmanızı bekliyoruz...
Arkdaslar gecengün bir Türk kanalinda interneten muzik yuklemenin günach vecaiz oldugunu ve bunun Hirsizliga girdigini söyledi bir Hoca artik bu Din hocalarimiz muzik isleri iledemi ilgileniyorlar sizce bu ne kadar dogru ola bilir ki
Günah ya da değil diye cevap vermek hassas bir konu ona bir şey diyemem ama emeğe verilmesi gereken karşılık olarak bakarsak konuya yanlış bir davranış tabi . Ki internete girdiysen zaten herşey herkesin eline kolayca ulaşıyor artık bunu engellemek nasıl mümkün bilemem
Bence günahtır.çünkü bir insanın çalışarak elde ettiği emeği ondan izin almadan kullanmak ve paylaşmak kul hakkına girer.
şunu da ifitaf etmeliyim ki ben de indiriyorum.ancak benim indirip dinlemem işin gerçeğini değiştirmez.
Bence günahtır.Çünkü bir insanın çalışarak elde ettiği emeği ondan izin almadan kullanmak ve paylaşmak kul hakkına girer.
şunu da ifitaf etmeliyim ki ben de indiriyorum.ancak benim indirip dinlemem işin gerçeğini değiştirmez.
Ne günahı? İndirdiğin mp3 kotandan kesiliyoru mu? Evet. O zaman günah değildir. Bu konuda ahkâm kesemeyeceğim.. hocaların el atmadığı mp3 kalmıştı. İndiriyorum indireceğim kotamın musade ettiği ölçüde =)