Karakter testi Gülümseyişin karakterini ele veriyor

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Vücut dili kullanımının en belirgin özelliklerinden olan gülümsemenin farklı çeşitleri, altında farklı anlamlar barındırıyor. Tıpkı hissederek gülümsemenin ve mutlu olmadığımız halde gülümsemenin karşımızdaki kişiler tarafından hissedilebiliyor olması gibi, nasıl güldüğümüzün de karşımızdaki kişiler tarafından algılanış biçimi farklılıklar gösterebiliyor.

Gülümsemenize benzeyen resme tıklayın ve bu gülümsemenin ardındaki karakteri öğrenin. :)


 

Düş Bozumu

Özel Üye
Özel üye
Yarım gülümseme
Kendini beğenmiş gülümsemeye oldukça benzeyen bu gülümseme türü, asimetrik bir görüntü yarattığı ve tam olarak ne yaptığınızın anlaşılmaması nedeniyle en karmaşık ve en farklı tepkiler alabileceğiniz gülümseme çeşidi. Kendine güven, utanma, ilgi, kızgınlık, dominantlık gibi birbirinden çok farklı duyguları yansıtabiliyor.
 

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Ağız açık gülümseme
Ağız açık olarak gülümseme, dişlerin tamamının gösterildiği gülümseme çeşidinden farklı olarak, kahkaha atarken çekilmiş bir fotoğraf görüntüsünü andırır. Bu gülümseme de, şaşırtıcı şekilde çoğunlukla yapay ve samimiyetsiz bir imaj yansıtır. Her ne kadar yapay olsa da, bu şekilde gülümseyen kişiler çoğunlukla umursamaz, ben merkezci ve eğlenceli kişiler olarak tanımlanır. Özellikle fotoğraflarda fotojenik görünmenin en kolay yollarından biri, tüm dişleri göstermek ve ağzınızı olabildiğince açmak. Tabii ki öğle yemeğinde dişinizde maydanoz kalmadığından ve dişlerinizin yeterince beyaz olduğundan emin olduktan sonra.



Yapay ve bencillik disindakiler dogru olabilir :D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Yazıları ben ekledim eksik bir şeyler mi var yoksa alıntıydı yazılar ama ifadeler bana ait değil copy/paste 'ledim :D:D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
İtiraf ediyorum ifadlerin sadece ilkinin ilk 3 cümlesini okudum :D Ama yazana da güvendim sallamamıştır diye :D:D
 
Top