• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Gülse Birsel - Yazlık

Gülse Birsel’i oldum olası sevmişimdir.Projelerini takip eden birisi olarak daha önce “Gayet Ciddiyim” ve “Yolculuk Nereye Hemşerim” kitaplarını okumuştum. Yazarın tespitlerini ve gözlemlerini paylaştığı kitapları çok tutuluyor,ben de gayet başarılı buluyorum.

Birsel’in Haziran’da çıkan “Yazlık” da 2 hafta kadar önce aldım ve 1 hafta içinde bitirdim.

Oldukça rahat,zekice,esprili ve akıcı yazılarıyla elinizden bırakmanızı engelliyor. Yer yer hayatından,yer yer spordan,yer yer sağlıktan bahsediyor ve her kesime hitap ediyor.

TljOg.jpg


Kitabın arka kapağı da çok açıklayıcı bu bağlamda :

“Zor bir yıldı, kabul edin. Dünyanın başına gelmedik kalmadı. Doğal afet, siyasi skandallar, kavga dövüş, ayaklanma, gerim gerim gerildik… Güneşi, aydınlığı özledik… Karamsarlık adamı hasta eder, dert, tasa ülser yapar, hüzün cildi kırıştırır, Oflayıp durmak çevreyi kirletir! Bir ara verin. Tatil yapın. Beyninizi gezmeye çıkartın. Bu kitap, ister yazın okuyun, ister başka mevsim, yazlık havasında. Yani gevşek, sakin, neşeli… Bir kumsalda, şezlonga uzanmış, karpuz yiyerek okuduğunuzu hayal edin. Ve içinizi aydınlık tutun!”
 
Top