Gözlerinizi olduğundan büyük göstermenin 9 yolu

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Gözlerinizi olduğundan büyük göstermenin 9 yolu
Hep istediğiniz o büyük ve buğulu bakışlara sahip olmak için basit birkaç makyaj tekniğini uygulamanız yeterli olacaktır. Biraz zaman ve el kıvraklığıyla baktığınız kişide derin etkiler bırakmak sizin elinizde.

-- Kirpikler iri görünüm için çok işinize yarayacaktır. Bir kirpik kıvırıcısı ile 20 saniye kadar kıvırdığınız kirpikler, gözlerinizi daha açık ve geniş gösterecektir. Düz duran kirpikler gölge yapar ve istediğiniz görüntüyü engeller. Aman dikkat!
592be6e67af50748541848db.jpg

-- Kaşlarınıza kavis vermekten çekinmeyin. Kavisi belirgin ve yukarı doğru duran kaşlar gözlerinizin büyük görünümünü ortaya çıkaracaktır.

-- Göz çevrenizi aydınlattığınız gibi kaşlarınızın üzerini de aydınlatın. Gözleriniz büyük ve parlak görünecektir.

-- Ustalığınızı gösterin ve siyah bir eyeliner ile kuyruklu bir çizgi çekin. Ama çizgiyi çok uzatarak abartmayın, büyük bir görüntü yakalamak isterken komik olmamakta yarar var.

-- Alt kirpiklerinizin dış kenarlarına da kalem çekin. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli durum göz pınarlarınıza kalem değdirmemek.

-- Gözünüzün içine beyaz kalem çekin. Bu siyah rengi ön plana çıkaracak ve göz bebeklerinizin daha da büyük görünmesini sağlayacaktır.

592be6f67af50748541848df.jpg


-- Son olarak göz kapağınızın kıvrım yerlerini vurgulamak için kahverengi far ya da koyu renkli bir far ile gölgelendirin. Size bakan bir daha gözlerinizden ayrılamayacak.
 
Top