• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Google’ın yeni telefonu geliyor; Pixel XE

Google imzalı sevilen Pixel serisi için resmî olmayan bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma göre Google Pixel XE adlandırmasına sahip bir telefon yolda deniyor. Farklı pek çok sızıntı ile karşımıza çıkan akıllı telefonlardan bir tanesi de Pixel serisinin bir telefonu oluyor.

Pixel XE olduğu iddia edilen resim

Google Pixel XE adlandırmasında bir telefonla gelebilir mi?​

Söylenene göre gelebilir. Google’ın Pixel serisini teknoloji gündemini takip edenler bilir. Seri ilk çıktığı yıllarda oldukça rekabetçi ve dikkat çeken özelliklere sahipti. Yıllar içinde bu misyondan uzaklaşan Pixel serisi şu anda kamera ve yazılım tarafında avantaj sağlıyor. İşte serinin yeni üyesi olduğu söylenen Pixel XE de canlı canlı görünüyor.

Google’ın yeni telefonu olduğu aktarılan cihazda NFC’ye ve iki SIM kart desteğine yer veriliyor. Bunun dışında pek bir detayının belli olmadığı telefonun ön tarafında bir ekran deliği de bulunuyor. Daha büyük bir gövdeye sahip olduğunu düşündüren sızıntı görseli, merak uyandırmaya yetiyor.

Bildiğdiği gibi Pixel 4a 5G ve Pixel 5 modelleri birkaç ay önce piyasaya sürüldü. Eğer Google böyle bir model ile karşımıza çıkacaksa daha beklememiz gerekecek gibi duruyor.
 
Top