Google’dan Excel’e rakip

Melek

Özel Üye
Özel üye
İnternetin bir numaralı arama motoru Amerikan Google şirketi, Microsoft’un ünlü programı Excel ile rekabet edecek ve ücretsiz giriş yapılabilen bir hizmet başlattı.

Henüz deneme aşamasında olan ve “ adresinden girilen bu hizmet, internet kullanıcılarının izlenimlerini ve önerilerin de aktarabilecekleri bir bağlantı sunuyor.

Bu hizmetten faydalanabilmek için bir Google hesabı açmak yeterli olurken, şimdilik sınırlı sayıda kullanıcı deneme hizmetinden faydalanabilecek.

Dünyanın bir numaralı arama motoru, ünlü tablo düzenleyicisi Excel’e rakip çıkararak bir kez daha Microsoft’un alanına müdahale ediyor.

Google’ın Microsoft’u korkutmaya çalışmaya devam ettiğini belirtenbilişim uzmanları, internet kullanıcılarının büyük bölümünün tablo düzenleyicileri kullanmadığı, şirketlerin teknik müdürlerinin de internet erişilebilen bir uygulama için Excel’den vazgeçmeyecekleri yorumunu yapıyorlar.
 

22ece

Üye
Ben bir dallamalık yapıp araya dalayım....:)
Google bu yaptığını açık kaynak kodlu olarak yapmakta ve şu andaki gelişme çok başarılı bir seviyede uzman diye yorum yaptırılanların yorumları da tutmadı maalesef ve USA da ilk 1000 firmanın yaklaşık %45'i finansal bölümleri departmanlar arası ve uluslar arası konsaidasyon tablolarında çok etkin olarak kullanmaya başladılar bile
 
Top