• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Gönderilmiş e-postaları geri almak mümkün!

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Diyelim yanlışlıkla bir e-posta attınız ya da daha da kötüsü yanlışlıkla yanlış kişiye e-posta attınız! Sorun yok; geri alın gitsin.

Microsoft'un Hotmail'i ile birlikte dünyanın en popüler iki e-posta servisinden birisi olan Google'ın GMail'i son derece önemli bir hizmeti devreye aldı.

Google'dan yapılan açıklamaya göre artık gönderdiğimiz e-postaları geri alabileceğiz. Yani başlıkta da belirttiğimiz gibi GMail kullanıcıları artık yanlışlıkla e-posta göndermeyecek.

Sistemin işleyişi şu şekilde:
Ayarlar > Genel > Göndermeyi Geri Al yollarını izliyor ve karşımıza çıkan pencerede 5, 10, 20 ve 30 saniye seçeneklerinden birisini seçiyoruz. 30 saniyeyi seçmemiz tabii ki daha iyi ne de olsa bize yanlıştan dönmemiz için yarım dakika veriyor. Bu arada hizmetin varsayılan olarak kapalı olduğunun altını çizelim, yani önce aşağıdaki gibi açmamız gerekiyor:

posta.png


Bu arada bu yeniliğin Google'ın 'tüm zamanların en uzun beta sürecinde kalan' yeniliği olduğunu da enteresan bir not olarak düşelim. Şöyle ki, ta 2009 yılının Mart ayında özelliklerin denenmesi ve olası aksaklıkların tespiti için Google Labs'a dahil edilen hizmetin kararlı aşamaya geçisi henüz geçtiğimiz haftalarda GMail'in mobil arayüzü olan Inbox by Gmail uygulamasına gelerek gerçekleşmişti. İşte şimdi de masaüstüne eklenmiş oldu.

Kaynak: yenisafak.com.tr
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
yesim434 Dört şey geri gelmez Güzel Sözler 0
can yürek Geri gelmeyecek Can Yürek 0
Enda Geri Sayım Forum Oyunları 14
Enda Kendini Geri Cekmek ÇerezSÖZLÜK 2
can yürek muhsin gitti gelmez geri Can Yürek 0

Top