• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Gomez de var, Podolski de

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
Almanya'nın İngiltere ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Beşiktaş'tan Mario Gomez ve Galatasaray'dan Lukas Podolski de davet edildi.

Almanya'nın İngiltere ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Joachim Löw, kadroya hem Beşiktaş'tan Mario Gomez'i hem de Galatasaray'dan Lukas Podolski'yi davet etti. İşte Almanya'nın aday kadrosu:

Kaleci: Manuel Neuer (Bayern Münih), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-André ter Stegen (Barcelona),Kevin Trapp (Paris St. Germain)

Defans: Emre Can (Liverpool), Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Jonas Hector (FC Köln), Mats Hummels(Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rüdiger (Rom), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Orta saha: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Wolfsburg), Mario Götze (Bayern Münih), Sami Khedira (Juventus), Christoph Kramer (Bayer Leverkusen), Toni Kroos (Real Madrid), Max Kruse (Wolfsburg),Mesut Özil (Arsenal), Lukas Podolski (Galatasaray), Marco Reus (Borussia Dortmund), Bastian Schweinsteiger(Manchester United)

Forvet: Mario Gomez (Beşiktaş), Thomas Müller (Bayern Münih), André Schürrle (Wolfsburg), Kevin Volland (Hoffenheim)

Kaynak:Eurosport
 
Top