• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Gökyüzündeki Lüks Daireler

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Place - Residens - Residents - Son trendler -ilginç bina tasarımları - dekorasyon örnekleri


w-ffp_sky_livingroom-11.jpg

W Residents Manhattan’ın alt kısmındaki seçkin otellerden biri. Bu muhteşem gökdelenin üst bölümünden tüm manzarayı görebiliyorsunuz. Binanın üst katında teras, fitness center gibi bir çok lüks ayrıntılar uygulanmış. New York’daki W Hotel üst katlardaki (23-30. katlarda) mobilyalı daireler, özel konutlar (33-56. katlarda) bulunuyor. İç tasarım W standartlarına göre bile bekleneni aşmış. Şık ve işlevsel mutfakları, yatak odasındaki yarı saydam duvarıyla lüks banyolar şaşırtıcı güzellikte tasarlanmış.

Tribeca’nın kabinde olan lüks binanın en güzel örneklerinden olan, Five Franklin Place duruşu ve sıradışı çizgisiyle Manhattan’da fark yaratmış. Five Franklin Place’ın odaları son derece lüks bir şekilde döşenmiş. Son trendlerin hakim olduğu odalar modern çizgileri ile konforlu hale dönüştürülmüş. Odaların içinden cam kabinli asansör sessiz bir şekilde görevini gerçekleştriyor. Bu lüks katlar New York’un dramatik yüzünü yansıtmış. Filmlerdeki gibi muhteşem ve kusursuz odalar insanı büyülüyor. Bu dairelerin her ayrıntısını UNStudio titizlikle hazırlanmış ve B&B Italia’nın uzman ilgisi ile döşenmiş. Mutfaklar Manhattan manzarası ile bütünleşmiş. Bu mekanda uzun zaman geçirmek isteyebilecek birçok insan vardır. Mutfak sade ve son trendlere uygun biçimde dizayn edilmiş. Modern, şık ve son teknoloji ile muhteşem görünüyor. Mutfak tezgahının tasarımı özel olarak dizayn edilmiş. Sıradışı çizgisi ile tabureler de dikkat çekici güzellikte. Gökyüzü bayosu diyebileceğimiz bu banyo sıradan banyo kültürünü yıkıp atmış. Bu tarz binalarda yüksek binalarda nayo genellikle cam kenarına yerleştirilir. Modern dekorasyondan çıkmayan banyoda siyeh renler hakim. Siyah, zenginliğin ve gücün rengi olarak kabul edilir. Bu muhteşem banyonun dışında birde duş bölümü var. Bu bölüm gelen konuk ve misafirler için ayrılmış.

W Residents may share the building with distinguished hotel guests in the lower portion of Manhattan, but luxury amenities such as a rooftop terrace, a fitness center and spa in the sky, a media screening room and digital lounge, as well as a entrance, will be solely for those permanently living in the upper floors of the luxury tower. While the W Hotel New York Downtown will take up the first twenty-two floors, the upper levels have been split into furnished residences (Floors 23-30) and customized residences (Floors 33-56). Interior design exceeds expectations, even by W standards, with sleek and functional kitchen built-ins to a translucent wall from the bedroom to a ‘peek-a-boo loo.’ Atop Five Franklin Place: penthouse roof terraces bring city and sky together. The triplex penthouses of Five Franklin Place are graced with perfeCTLy proportioned living rooms, floating stairways, and a silent glass cab elevator. These penthouses embody the kind of dramatic but embracing atmosphere one usually associates with the sets of memorable films that paint a fantasy picture of life in New York City. Here, the fantasy takes full form. Every detail of these residences has been meticulously designed by UNStudio and installed with the expert involvement of B&B Italia. Kitchens in the Five Franklin Place penthouses enjoy sweeping views of Manhattan. The panoramic views from the penthouses’ master bathrooms are unsurpassable and, as throughout the residences, create an environment in which one is truly immersed in the surrounding cityscape. The spacious guest bathrooms.

w11.jpg

w21.jpg

w31.jpg

w51.jpg

w251.jpg

w551.jpg


w-ffp_sky_kitchen1.jpg

w4.jpg

w-ffp_sky_guestbath1.jpg

 
Top