Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Gökkuşağı böreği tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Gül 34" data-source="post: 1003758" data-attributes="member: 124561"><p>[ATTACH=full]92243[/ATTACH]</p><h3>MALZEMELER</h3><p>4 adet yufka</p><p>1 kg ıspanak</p><p>250 gram ezilmiş beyaz peynir</p><p>1 çay kaşığı karabiber</p><p>2 adet yumurta</p><p>1 su bardağı süt</p><p>1 çay bardağı sıvı yağ</p><p>500 gram havuç</p><p>5 adet haşlanmış patates</p><p>Yarım demet dereotu</p><p>1 kangal sucuk</p><p>4-5 adet közlenmiş kırmızı biber</p><p>1 adet çırpılmış yumurta sarısı</p><p>Yeteri kadar tuz</p><h4>YAPILIŞI</h4><p>Ispanağı kıyın. Beyaz peynir ve yarım çay kaşığı karabiber ilave edip harmanlayın. Ayrı bir yerde yumurta, süt ve sıvı yağı karıştırın. Havucu rendeleyin. Patatesi ezip, yarım çay kaşığı karabiber, kıyılmış dereotu ve tuz ekleyip karıştırın. Sucuğu doğrayıp, blenderden geçirin. Daha sonra doğranmış ve közlenmiş kırmızı biberle harmanlayın. Yuvarlak kek kalıbını yağlayın. 1 adet yufkayı, kenarları dışarı taşacak şekilde kalıba yerleştirip, ıspanaklı harcı koyun. Üzerine 1 adet yufka yerleştirin. Yumurtalı-sütlü harcı döküp, üzerine havuç serpiştirin. Tekrar 1 adet yufka yerleştirin. Patatesli harcı yayın. Üzerine sucuklu karışımı serpiştirin. En üste kalan yufkayı serin. Yufkanın sarkan kenarlarını üzerine yerleştirin. Çırpılmış yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gül 34, post: 1003758, member: 124561"] [ATTACH type="full"]92243[/ATTACH] [HEADING=2]MALZEMELER[/HEADING] 4 adet yufka 1 kg ıspanak 250 gram ezilmiş beyaz peynir 1 çay kaşığı karabiber 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 500 gram havuç 5 adet haşlanmış patates Yarım demet dereotu 1 kangal sucuk 4-5 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet çırpılmış yumurta sarısı Yeteri kadar tuz [HEADING=3]YAPILIŞI[/HEADING] Ispanağı kıyın. Beyaz peynir ve yarım çay kaşığı karabiber ilave edip harmanlayın. Ayrı bir yerde yumurta, süt ve sıvı yağı karıştırın. Havucu rendeleyin. Patatesi ezip, yarım çay kaşığı karabiber, kıyılmış dereotu ve tuz ekleyip karıştırın. Sucuğu doğrayıp, blenderden geçirin. Daha sonra doğranmış ve közlenmiş kırmızı biberle harmanlayın. Yuvarlak kek kalıbını yağlayın. 1 adet yufkayı, kenarları dışarı taşacak şekilde kalıba yerleştirip, ıspanaklı harcı koyun. Üzerine 1 adet yufka yerleştirin. Yumurtalı-sütlü harcı döküp, üzerine havuç serpiştirin. Tekrar 1 adet yufka yerleştirin. Patatesli harcı yayın. Üzerine sucuklu karışımı serpiştirin. En üste kalan yufkayı serin. Yufkanın sarkan kenarlarını üzerine yerleştirin. Çırpılmış yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Gökkuşağı böreği tarifi
Top