• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Giorgio Armani ile Lady GaGa’nın Yeni Moda Tasarımları!

cemree

=)=)
V.I.P





Dünya çapında bir moda idolu olarak kabul edilen Lady GaGa, dünya turnesi kıyafetlerini hazırlanmak için saygın moda tasarımcılarının yardımına başvuruyor.

GaGa’nın `Born This Way Ball' turnesinin Asya ayağı için sanatçının sahne kıyafet hazırlıklarını yapan İtalyan tasarımcısı Giorgio Armani, yıldızın alıştığımız tarzına çok farklı detayları kattı.

Söz konusu Lady GaGa olunca, Armani klasik tasarım çızgilerine birkaç değişiklik katarak, genelde kullandığı taş, boncuk ve dantel kumaşın yerine aynalı metal pleksiglas, cilt tonlu lateks detaylar ve siyah kristaller kullanıyor.

Eksantrik tabloyu her zamanki baş aksesuarları ve zor giyilebilir bir çift ayakkabı tamamlıyor. Armani’nin GaGa ile olan “moda koalisyonu” 2010 yılında, sanatçının Grammy Ödül Töreninde Armani tarafından kendisine özel tasarlanan bir kıyafet ile sahneye çıktıktan sonra moda gündemine gelmişti. Daha sonra bu başarılı “düet”, GaGa’nın Monster Ball turnesi ve bir kaç kırmızı halı törenlerinde de kendini gösterdi.

GaGa için yaptığı çalışma hakkında konuşan ünlü tasarımcısı, “ Lady GaGa ile olan ortak çalışmalarımız benim için önemli ve değişik bir deneyim. GaGa'nın modayı bir sahne unsuru olarak kullanmasına bayılıyorum. O içinde bir çok yetenek barındıran bir kişi ve çok zeki biri. Kıyafet tasarımı onun için bir yaratıcılık egzersizi.” diye konuştu.





 
Top