Gider ayak yine yazıyorum. Seni Nasıl Özledim Bir Bilsen

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

. Buraya değil sadece sanki bu yazdıklarımı tüm dünya ve Sen okuyacakmışsın gibi.. Aslında bir tek burda yazıyorum. Bir tek ben kalemim, defterim, klavyem biliyor. Ama ben öyle hissetmiyorum Sanki Sen okuyorsun sanki sana ulaşıyor yazdıklarım..

Seni Nasıl Özledim Bir Bilsen..​

Seni nasıl özlüyorum bir bilsen.. Her ne olduysa oldu, hatırlamıyorum bile.. Ben ümidimi hiç kesmedim ki.. Ümitsiz yaşayamaz zaten insan.. Belki de bu yaşama sebebim.. Bu ümit… Yaşama nedenim belki..
Her ne şekilde olursa olsun, haber almak Senden , nasıl güzel bilemezsin.. Varlığını bilmek, Özlemek, nefesini hissetmek ne güzel..

Ben Seni hiç kaybetmedim ki..​

Sesin hep kulaklarımda, Nefesin hep nefesimdeydi.. Varlığın mı? Onu sorma lütfen.. O benimle hiç olmadı! Hiç barışmadı Benliğimle.. Seni hiç kaybetmedim içimde, hep içimde yaşadın… Hep yıldızlara baktım , sordum .Göremediğim zamanlarda gökyüzüne yazdım seni, uyurken rüyama ve müzik dinlerken ruhuma yazdım mecazi de değil .

Sen Benim için ne kadar farklısın bilemezsin..​

Bilmedin de.. Hani olur ya insana.. Bir şeyin kokusunu alırsın ve hissedersin.. Ya da içinde bir hiç olur.. yine hissedersin.. Birisi gelicek dersin gelir.. Bir şey olucak dersin olur..
Ahh Sevdalım, nerdesin? Ben Seni hep hissettim ama gelmedin.. Hissettim Seni.. Yoksa hislerimde mi oyun yaptılar bana? Onlardamıkandırdılar Beni? Yook bu kadar olmaz.. Hisler yalan söylemez.. Gözler gibi.. Senin gözlerinde yalan söylemedi.. Biliyorum! Gelmesende biliyorum.. Hissediyorum.. Bana söylediklerin yalan olsa bile gözlerin yalan değildi..

Şimdi Ben yeni bir günü bekliyorum..​

Gün her gün geliyor ama Ben Senden birşeyler görmek, duymak, hissetmek için bekliyorum.. Bir bilsen nasıl muhtacım.. Sen gibi kimse olamaz ki.. Sen gibi kimse bana bakamazki..
Ve en önemlisi Ben gibi kimse hissedemez.. Senden başkasına bunları hissedemem ki.. Bunları bana hangi yürek yaşatacak? Hangi yalancı yürekler? Hangi Aşık yürekler? Hiç biri yaşatamaz.. Senin dışında her şey yalan! Bir tek Gerçek Sensin.. Senin yüreğin..

Yüreğini özledim.. Seni özledim..​

Nasıl özledim bir bilsen? Şimdi söyle bana gelicek misin?​

Beklemekten sıkılmadım yanlış anlama! Beklerim bir ömür beklerim..​

 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ben başımı senin omuzuna yaslayamadıktan sonra,onca gün güneş dogmuş hayatıma ne fayda
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Bir fırtına kopuyor bugün yüreğimin derinliklerinde.....Bir başka​

özlüyorum bu gün seni ...Uyku yok bana yine bu gece belli.... Uyumalıyım belkide ve sen rüyalarıma gelmelisin gizlice....Kokunu hissetmeliyim içimin en derinliklerinde.....
Bir başka sevmeliyim yanımdayken seni..... Niye böyleyim ki ben, niye çaresizim ki sen yokken, niye yalnızım ellerim ellerinde degilken....Çok bir şey değil hayattan istediğim, sadece yanımda sen,olsaydın yüreğimde sevgin, ellerinde ellerim olsaydı yeter...
Dedim ya Sevgili, bu gün başka, nedensiz bir şekilde, haddinden fazla ÖZLÜYORUM SENİ...!
 
Top