• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Galatasaray Gerets Onları Takımda Görmek İstemiyor

Celal28-

Forum Gururu
Galatasaray'da geniş çaplı operasyon yapılmasının şart olduğunu savunan Belçikalı teknik direktör, Orhan Ak, Song, Carrusca, Hasan Şaş, Okan, Tomas, İliç ve Ergün'ü takımda görmek istemiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets'in Sivasspor maçından sonra söylediği sözler büyük yankı yarattı.

Şampiyonluğun kaçmasını bazı futbolcuların yetersiz olmasına bağlayan Belçikalı çalıştırıcı, "Bu seviyedeki oyuncular böyle önemli bir maçta 1-0'lık avantajı koruyamıyorsa, bu futbolcuların kalitesiyle ilgilidir. Dostluk başkadır ama Galatasaray'ın başarısı söz konusu ise, bazı arkadaşlarımız bu durumun sonuçlarına katlanmak zorundadır" sözleriyle, bazı oyuncuların gitmesinin şart olduğunu ima etti.

Gerets, her ne kadar isim vermese de, Belçikalı teknik direktörü iyi tanıyanlar, gözden düşen ve yetersiz görülen oyuncuların Orhan Ak, Rigobert Song, Marcelo Carrusca, Hasan Şaş, Okan Buruk, Tomas, İliç ve Ergün Penbe olduğunu çok iyi biliyor. Gerets'in bu oyuncuları istememesinin sebepleri ise şunlar:

SONG / SORUN ÇIKARDI
Büyük maçlarda sağlık problemlerini ileri sürüp oynamak istemedi. Para konusunda da sık sık sorun çıkardı. Gaziantepspor karşılaşması sırasında saha kenarında Erik Gerets'le tartışması, bardağı taşıran son damla oldu.

ORHAN/YETERSİZKALIYOR
Çok şans verilmesine rağmen sol kanatta beklenen performansı gösteremedi. Savunmada iyi ancak hücumda etkisiz. Ayrıca, takım içinde uyum sorunu yaşaması, bu oyuncu ile yolların ayrılmasını kaçınılmaz hale getirdi.

ERGÜN/GERETS'i ELEŞTİRDİ
Gerets futbolculuğunu çok beğeniyor. Fakat sezon içinde birkaç kez medyaya kendisi aleyhine açıklamalarda bulunması yüzünden Ergün'den soğudu. Takımda ikilik yaptığını düşündüğü bu oyuncunun bir an önce gönderilmesini istiyor.

CARRUSCA/BİR TÜRLÜ ISINAMADI
Galatasaray yönetimi kendisine sormadan transfer ettiği için, Gerets bu oyuncuya bir türlü ısınamadı. Bu yüzden uzun süre yedek oturttu. Zaten Carrusca da Gerets'in verdiği az sayıdaki şansı iyi kullanamadı.

SASA ILIÇ/MÜCADELE ETMİYOR
Attığı ve attırdığı gollerle skora büyük katkı yapmasına rağmen, oyun içinde gerektiği şekilde mücadele etmemesi ve medyaya Gerets hakkında olumsuz sözler söylemesi, bu oyuncunun kredisini bitirdi. Yönetim de satılmasına sıcak bakıyor.

TOMAS / ÇOK HATA YAPIYOR
Gerets Hırvat futbolcunun kritik anlarda yaptığı hatalardan şikayetçi. Son Sivasspor maçında yedirdiği gol bardağı taşırdı. Yönetim de yılda 1 milyon 400 bin Euro gibi yüksek bir para aldığı için bu oyuncuyu takımda tutmak istemiyor.

HASAN / SİNİRLİ VE İSTİKRARSIZ
Gerets'in takımda en beğendiği futbolculardan biri. Fakat, maçlarda sinirlerine hakim olamaması ve sakatlık problemi nedeniyle sezonun en kritik döneminde forma giymemesi Belçikalı hocanın gözünden düşmesine yol açtı.

OKAN BURUK/HİÇ İSTEMEMİŞTİ
Erik Gerets, bu oyuncunun transferine en baştan beri karşıydı. Sürekli, "Okan'ı ben istemedim, oynatmayı düşünmüyorum" dedi ve yedek bıraktı. Sonrasında yöneticilerin ricaları sonucu bazı maçlarda oynattı ve ama performansından memnun kalmadı.
 
Top