Genç Mi Yoksa Yaşlı Bir Kadın Mı?

zevzek

zevzek®
Özel üye
Birçok insan için yaşlı erkek genç kadın düşüncesi artık garip gelmiyor. Yıllar yılı bu ilişki daha kabullenilebilir oldu. Genç bir kadınla mı yoksa yaşlı bir kadınla mı daha iyi bir ilişki yaşarsınız?

Bunun sebeplerinden biri ise erkeklerin daha görsel düşünmesi, genç ve sağlıklı bir kadın isteği, kadın tarafında ise hayat tecrübeleri yüksek olan yaşlı erkekler daha cazip gelmektedir. Birde baba figürü oluşturması da var tabii ki.

Günümüzde ise kadınların kendilerinden genç erkeklerle beraber ilişki yaşamaları gündemde. Bu konu hakkında ünlüler başı çekiyor. Diziler ve sinema filmlerinde bu tarz konular işleniyor. Artık yaşları büyük kadınlarda oyunun içinde.

Peki hangi tip ilişkinin ne gibi özellikleri var? Hangisi daha iyi?

Yaş aralığını genç kadınlar için 18 ile 25 arası aldık. Yaşlı kadınlar içinse 33 ile 45 arası.


Vücut

Evet vücut açısından genç kadınların daha iyi bir konumda oldukları bir gerçektir. Metabolizmaları yüksek seviyededir, hayatın dertlerinden nasiplerini almış kırışıklıkları yoktur, derileri ise elastik ve pürüzsüzdür. Günümüzde gelişen medikal teknolojiler ise yaşlı kadınlara da bu fırsatı veriyor ama erkekler yine de genç kadınların düşünce ve eğlence tarzlarını seviyorlar.

Kazanan: Genç kadın


Seks

Düşünce ve fantezi anlamında genç kızları erkekler arzulayabilirler ama iş yatak odasına geldiğinde durum değişiyor. Çünkü genç bir kadının fazla cinsel tecrübesi olmadığı için bu çiftler arasında uyuşmazlıklara neden olabiliyor. Ve çoğu erkeğin bakirelik takıntısı olduğunu biliyoruz ama gerçekte bu olgu yatakta sorun yaratmaktadır. Yılların cinsel anlamda öğrettiği tecrübe her zaman iyi yönde oluyor. Yaşlı kadınlar ise yatakta ne istediklerini bildikleri için kendilerine güvenleri oluyor ve yeni cinsel tecrübelere böylelikle her zaman açık oluyorlar.

Kazanan: Yaşlı kadın
Gelir

Genç kadınların iş anlamında o yaşta fazla gelir seçenekleri genelde yoktur aileden bir zenginliği eğer yok ise. Yani genç bir kadınlayken her türlü harcamanın parasını ödemeye hazırlıklı olun. Öte yandan yaşlı bir kadının kariyer anlamındada başarılı olmuş bir bayanın size sürpriz hediyeler alması ve ödemelerde yardımcı olmasını herkes ister.

Kazanan: Yaşlı kadın


İlişki

30'una gelmiş her kadın yaşadığı sorunlu ilişkilerden dolayı yeni başlayacağı ilişkiye karşı önyargılı yaklaşır. Bu sorunu aşmak sizi biraz zorlayacaktır. Oysa genç kadınlar tecrübelerden yoksun oldukları için size karşı daha anlayışlı yaklaşacaktır. Genç kadınlar bir ilişkide ciddi birşey beklemezken yaşlı olanların ise bebek ve gelecek gibi endişeleri vardır.

Kazanan: Genç kadın


Güç dengesi

Bu kategorinin galibi bellidir. Genç kadınlar ile bir ilişki yaşarken çoğunlukla güç erkeğin tarafındadır. Yaşlı kadınlar ise kariyer sahibi oldukları için ilişkide de güçlü olmaya çalışacaklardır.

Kazanan: Genç kadın


Yaşam stili

Sizden 10 yaş gen bir kadın modern hayata adapte olmanızı sağlayacağı gibi onunla yapacağınız etkinlikler daha eğlenceli olacaktır.

Kazanan: Genç kadın


Ve kazanan...

Evet sonuçlarda gösteriyorki gerçek yaşamda da burada olduğu gibi erkekler genç kadınları tercih ediyorlar. Yaşlı kadınlar size önemli hayati tecrübeler öğretsede erkekler gücü ve gençliği seviyor. O yüzden de genel kanı genç kadın iyidir mantığı.
 
Top