• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Gelin olunca :)

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bende sizlere Daha 6.7 yaslarinda iken yasadigim 1 olayi anlatayim Ne de olsa cocugum neyin ne oldugunu pek bilmiyorum Ben ufak yaslarimda köyde ikamet ediyordum ve bizim ozamanlar 100 den fazla kecilerimiz vardi Babam ile otlatmaya gittik ve ben oradan findik topladim ve asagi yukari tas aramaya basladim ve Babam kizim tasi ne yapacan disinle kir ye dedigini cok iyi hatirliyorum ve Benim babama verdigim cevap Baba gelin olunca dislerim lazim olur :) Bu olayi babam geldi evde anlatti :) evlenince ögrendim ki dislerin gelin olma ile hic bir alakasi yokmus :)

Bence gelin olmayla yakından alakası var. Çünkü dişleri olmayan bir kızı büyük çoğunlukla kimse gelin olarak almak istemez. En azından ben almazdım herhalde.:) bence küçükken söylediğin daha doğruymuş:)

Alakasız ama aklıma şu söz geldi paylaşmadan edemeyeceğim:)
Yerin kulağı var derler, benim de kulağım var, ben yermiyim, yemem:D:D:D

:)))) ya niye güldünüz su an yasim 40 a dayandi :)) ama bunu 7 yasinda iken yasadim di ama iyiki genc iken dislerimi korumusum :)) Simdi Allahima cok sukur dislerim saglam Ana dislerim eskilerden korumasaydim kim bilsin kac takma dis yada curuk olucakti Her yasadigimiz Bir Ders tir aslinda

Geri